MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] (UNBAN) ostr
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: ostr
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana na serwerze, ponieważ miałem jak to filip powiedział cristicalsy, Nie czitowałem nigdy na serwerze, nie byłem wcześniej nawet o to podejrzewany, gdy zabiłem filipa w secie vipa, a ja skurzany set, nawet mnie nie sprawdził od razu dostałem bana z miejsca jak pierwszy lepszy cziter..
Pisałem nawet potem Filipowi na ts, że nic nie miałem i żeby mnie sprawdził, bo nawet nie wyłączałem tego lunchera na którym grałem, nawet miałem mu pokazać logi, żeby nie było, że włączyłem nowego mc, a on nic nie odpisał Tongue
Treść Bana: https://scr.hu/wKXXgm
Osoba banująca: Filipw05
Serwer: MineSerwer.pl
Pozdrawiam ostr Smile
Ahh więc tak.
Nie chodziło o to, że zabiłeś mnie w secie vipa, tylko o to, że jak skakałem obok ciebie, ciągle twoja głowa podążała za mną, stałeś, każdy cios był krytyczny i biłeś z dosyć dużej ilości kratek gdzie jak ja chciałem uderzyć ciebie to nie dosięgało (trafiałem w ciebie to nie były uderzenia w powietrze), a ty dalej mnie biłeś, więc uznałem to jako wspomagacze.
+administracja nie ma obowiązku sprawdzać każdej osoby

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie