MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zostawić działki (przynajmniej do zmiany mapy)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Jak wiadomo na trybie survival zostaną usunięte działki. Chciałbym wyjaśnienia dlaczego. Wielu graczom się one podobają, więc czemu by ich nie zostawić? Przynajmniej do zmiany mapy na 1.8 ponieważ dzięki temu gracze nie stracą swoich drogocennych przedmiotów.
Ja na przykład zdobyłem cały set Demonicznej Zbroi, Smoczą Włócznię i miecz "Dildo" (nie żartuję) na PvP. A teraz zaraz mam to stracić?
Dlatego też prosiłbym, jak i wiele innych osób o zostawienie działek. Albo, jak to już powtarzałem, do zmiany mapy na wersję 1.8.
Ogarni możliwe ze kalis chce dodac cos innego na co dzialki nie pozwalaja -.-
Od "drogocennych przedmiotów" na survivalu masz ender chest.
Ważne rzeczy możesz dawać do niego Smile
Działki były tylko i wyłącznie po to aby gracze nie potracili swoich przedmiotów podczas restartu mapy
Ja mam 3 4 podwójne skrzynie pełne butelek na siłę II, odp na ogień oraz rzucane natychmiastowe uleczenie II plus skrzynia z setami diamentowymi... Jednakże, skoro nic z tego nie będzie, to poprzenoszę to wszystko gdzieś pod ziemię i tyle, bo ender chest raczej tego nie pomieści. Tongue
Magia tyle co ty masz mi sie udało przenieść spowrotem do gildi.
Te rzucane na uleczenie akurat ukradliśmy z innej gildii. Tongue Ale resztę to ja sam kampiłem i czekałem aż mi się szkło zrobi.
Przekierowanie