MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prezenty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż niedługo zbliżają się święta to pomyślałem żeby zostało dodane takie coś na real life jak prezenty Big Grin (oto mi chodzi żeby gracz graczowi podarował prezent np komendą ) : /prezent podaruj <nick osoby której chcemy podarować prezent max 5 prezentów na 1 godzinę> albo żeby jakiś event trwał od 23 grudnia do 25 gdzie można by było otrzymać epickie nagrody. Mógłbym napisać skrypt na event (jak coś to by był mój pierwszy skrypt Tongue i jak by mi się udało) a jeżeli chodzi o prezenty to jak ktoś my by dał podstawowe komendy to też mógłbym stworzyć dany skrypt Big Grin. (ale tylko kiedy bym miał czas) myślę że chociaż 1 osoba doceni mój pomysł
ps: można by było zrobić event : parkour , painball albo która drużyna najszybciej wykopie w jaskini surowce
(22-November-2017 21:30:48)Chocolate123 napisał(a): [ -> ]Otóż niedługo zbliżają się święta to pomyślałem żeby zostało dodane takie coś na real life jak prezenty Big Grin (oto mi chodzi żeby gracz graczowi podarował prezent np komendą ) : /prezent podaruj <nick osoby której chcemy podarować prezent max 5 prezentów na 1 godzinę> albo żeby jakiś event trwał od 23 grudnia do 25 gdzie można by było otrzymać epickie nagrody. Mógłbym napisać skrypt na event (jak coś to by był mój pierwszy skrypt Tongue i jak by mi się udało) a jeżeli chodzi o prezenty to jak ktoś my by dał podstawowe komendy to też mógłbym stworzyć dany skrypt Big Grin. (ale tylko kiedy bym miał czas) myślę że chociaż 1 osoba doceni mój pomysł
Podoba mi sie to z komenda na danie prezentu graczu!!! <3 <3 <3
@up Ale wtedy byc moze robiliby multikonta do dawania sobie tych prezentow.
Zapomniałem dodać że trzeba trzymać w łapce przedmiot który chce się dać danemu graczowi (jak dajesz prezent tracisz przedmiot)
Napisz plugin, i tak na pewno tego nie napiszesz wiec od razu to zamykam. Pomysł spoko ale i tez nie widzę zastosowania do tego...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie