MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban za nic :(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Chciałbym zgłosić ban za nic :/
Otoż 17 listopada dostałem bana niby za multikonta od gracza : Asi na
skyblock. Sytuacja wygłąda tak że założyłem na minecraftowo 2 konta :owerlord,obam10
I nie staty mój laptop miał wtedy ścinki i na obam10 wchodziłem kilka razy i tak coś tam mu zaskoczyło że niezauważalnie porobił mi obam20,obam30,obam40... I tak dalej. I gdy se na chacie napisałem że miałem fajny sposób jak zarobić szybko $ noi okazało się że zakażdym razem jak wchodzę na obam to mi się właśnie robi 10 20 30. Nie widziałem tego bo nie patrzyłem i wtedy Asia to zauważyła i potem weszłem na konto owerlord. Zapytała mnie się czy mam multikonta ja powiedziałem że 10 a ja chciałem napisać obam10 noi tak jakoś wyszło że zrozumiała to jako 10 kont i dała mi ban NA ZAWSZE .Najlepsze jest to że wraz z graczem chyba Sprinning prawdopodobnie usuneli mi wyspe i okragli mnie ze skrzynek jakby to było ich. Proszę o pomoc próbowałem wytlumaczyć i sytuacje ale bez skutku.Bardzo się meczyłem nad moja wyspą i straciłem na nią mieśiac Sad Chciałem poprosić o chociaż bana tymczasowego ale nie Sad
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie