MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Ostrzezenie] DragoPro
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzisiaj gadałem z drago pro na skype i powiedział ze sprzeda mi bazuke miniguna i auto za 5k bo kończy tu gre i powiedział ze po połowie się wymienimy ja wysłałem mu 2500 a on powiedział dzięki za kase i się rozłączył
Masz ss wysłanej kasy ale wątpię aby ktoś ci pomógł ponieważ nie masz dowodu na to że tak powiedział ;/
Załatw to z nim na spokojnie.
z nim sie nie da na spokojnie bo to oszust po prostu i nie chce gadać zemną a po za tym tylko napisałem dla ostrzeżenia bo wiem ze i tak administracja tu nie pomaga wogule a po zatym po co mial bym mu przesłać 2500 i skarzec na niego jeśli bym to zaplanował to wysłał bym na nowo stworzone konto ale admini i tak nic nie zrobią jeśli ktoś może to niech spróbuje coś od niego kupić i nagra to do bana dostanie
Pozdro PPPT
No bo co mają zrobić? Oszukał cię to masz pecha następnym razem się nie wymieniaj wszelkie wymiany na swoją odpowiedzialność.
Zgadzam się z @up - ale można się wymieniać gdy całą sytuację się nagrywa - wtedy będziesz miał niezbite dowody na to, że ktoś cie oszukał.
W tym przypadku nic nie można zrobić, taki dowód jest niewystarczający.
Przekierowanie