MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem GTA minefox.pl isis
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na ISIS minefox.pl GTA
na isis spawnuje sie tylko jeden zakladnik,
zawsze spawnowali sie 2 albo nawet 3 nie pamietam...
Z jednym zakladnikiem isis jest niewykonalne,
Terrorysci nie mają na kogo sie focusowac.
nim1_

sprawa:
https://www.youtube.com/watch?v=8MU1z4mv...e=youtu.be
Możliwe że pozostali zakładnicy są gdzieś na mapie i dlatego się nie respią. Poza ty isis jest łatwe do zrobienia nawet z jednym zakładnikiem w 2 osoby albo nawet solo tylko trzeba trochę kombinować. O ile na samym początku może być kłopot. Jeśli faktycznie jest problem z respem zakładników to weź większą ekipę. Ty bierzesz zakładnika a pozostali biorą na siebie wrogie jednostki.
Jeśli jestem w błedzie proszę mnie poprawić
Początek jest niewykonalny z jednym januszem zakładnikiem...
z 15 terrorystów focusuje sie na zakładnika,
nawet ze sporą grupą byłoby to dosyć ciężkie do wykonania.

nim1_ Big Grin
@up ciężkie może i jest ale da się to zrobić. Są 2 wyjścia
1 pochodź po mapie. Jak zmajdziesz zakładnika weź go lub zabij.
2 weź ekipe 5 osobową najlepiej w setach policyjnych (i to pełnych bo inaczej popadają jak kaczki) i niech oni potraktują terro czymś co ich zabija ale nie odrazu np m60, kij, łom itp. oni zasłaniają terrorystów jednocześnie ich biją a ty spokojnie bierzesz zakładnika. Jeśli będziecie zgrani uda wam się. Podsune jeszcze wam taktykę która powinna działać: 2 osoby stają z m60 czy co tam mają na 3 piętrze i patrzą się na jedne schody. Pozostali robią to samo tylko piętro niżej. Terro nie mogą przejść na górę a ty idziesz wolnym przejściem. Ta taktyka może teraz nie działać ale kiedyś działała bo ją sprawdzałem. Jak to i to nie działa pozostaje ci poczekać.
doobra wszystko juz dziala
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie