MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PROBLEM
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przepraszam bardzo, ale już kolejny raz natrafił mnie taki przypadek, na Lobby przy logowaniu, stoi moja postac (to nie ja ona stoi na afku i nic nie robi hasłą nei zna), poszedłem do pomocnika, odpowiedzial ze nie moze kickac z lobby, przepraszam co ja mam zrobic? Czekać łaskwie przez 5 godzin aż dana osoba wyjdzie z serwera!? Czemu nie ma czasu na logowanie!? [undefined=undefined]CZEMU!? sie pytam!? Prosze o wprowadzenie jakich poprawek.w
Ja nigdy nie miałem takiego przypadku..
Może miałeś sesje jeszcze aktywną ? Wyszedłeś z serwa i ktoś ci wszedł na konto...
Dzisiaj dostaliśmy uprawnienia, żeby wyrzucić gracza z lobby, jeżeli go trzyma sesja.
Zostawię temat otwarty dla administracji, być może jest jakiś problem, skoro sesja trzyma gracza bardzo długo - zazwyczaj było to kilka minut.
Ja na lobby ( tym drugim ) siedziałem chyba z 20 min albo więcej - Gdy wyłączyłem serwer i chciałem się zalogować ( wejść na serwer ) to pisało : Maksymalnie 2 graczy z 1 IP - później było wszystko ok.
Też doświadczyłam tego problemu ale mnie ta sesja puściła po jakiś 50 minutach heh, no nie powiem troszeczku wkurza ale lepsze to niż bany za niby "proxy"
Przekierowanie