MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pewną propozycje mianowicie taką, żeby można było sprzedawać klasy np kupiłeś za 8k a dostaniesz 7k albo kupiłeś za 10k a dostaniesz 9k, po prostu będzie można sprzedawać o 1k mniej To by było fajne ponieważ jak się na coś zarabia a trzeba szybko kasy można by było jakąś sprzedać
Bardzo dobry pomysł, podpinam się a ceny mogą stanowić 75% poprzedniej
Powiem szczerze, że to nie ma sensu ponieważ jeśli się coś kupuje to z głową, a tak czy siak wykupisz wszystko na tym trybie zresztą bezsensowne zawracanie głowy bananowi, bo plugin na to to pewnie nie prosta sprawa, sory ale na nie nie zrozum mnie źle.
Zgodzę się z trawą. Jestem na nie
Sprzedaż klas rly? Może jeszcze sprzedaż boskich przedmiotów?

[Obrazek: PicardDoubleFacepalm-1.jpg]

Przypominam też, że profesja w momencie zakupu nie jest przedmiotem do użycia, a jedynie uprawnieniem, dzięki któremu z takich rzeczy można korzystać.

Poza tym ta propozycja nie ma głębszego sensu, pomijając kąt wykonalności. Ktoś kto odblokował takową profesję sam się na nią zdecydował i to on mógł w takim momencie zdecydować czy wydaje te pieniądze czy idzie dalej... Od zarabiania na dalsze etapy macie przecież system leveli, który przez wprowadzenie takiej propozycji byłby poniekąd zaburzony...

Trawa jako weteran tego trybu coś o tym chyba powinieneś wiedzieć, w końcu na co kasa ludziom którzy już mają wszystko? Pomijam uprawnienia jak ktoś nie zbierał na ich zakup, bo kosztują prawie tyle co nic...

Cytat:bo plugin na to to pewnie nie prosta sprawa

Może kwestię wykonalności pod kątem pluginów zostaw osobom, które go modyfikują, lub które się na nim znają, albo tym którzy cokolwiek piszą w zakresie modyfikacji na serwerach [Obrazek: 3.gif] Jak człowiek się uprze to pewne rzeczy jest w stanie zrobić bez problemu Smile
@up nie zgodze się z tobą nic nie powiedziałem o ,,sprzedaży boskich przedmiotów''
tylko o klasach a to wielka różnica
Temat wyczerpany przez MCTrawa i Ajrona.
Po uzgodnieniu z Administracją, propozycja odrzucona.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie