MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Skyblock oszust
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dusttankeer
okulele11
~22:35
Gracz okulele11 ogłosił na chat'cie że jest skłonny sprzedać 64 ziemii za jedyne 300$. Z racji tego, że wydawało mi się, że osoba ta jest sprawdzona zorientowałem się, że zostałem okradziony po fakcie przekazania mu pieniędzy, gdy ten zaczął kłamać na temat przelewu. Na poniższych screenach widać przelaną mu sumę pieniędzy. W zamian nie dostałem nic, oprócz "oszust nq".

[Obrazek: image.php?dt=VC7W]

[Obrazek: image.php?dt=0ESB]
Proszę mi wybaczyć moje słownictwo, ale jednak 300$ to jednak jest te 15 minut pracy. I stwierdziłem, że tego nie odpuszczę bo takie osobniki żerują na bezkarności.

Chciałbym tylko żeby ta osoba została ukarana, najlepiej dożywotnio. Nie muszę dostawać pieniędzy z powrotem. Kara zbanowania będzie dla mnie wysoce satysfakcjonująca, ponieważ to nie pierwszy raz jak ten gracz oszukuje/okrada/łże innym graczą.

Minecraftowo.pl / skyblock

Z góry dziękuję.

EDIT: Właśnie zauważyłem ze gracz ten zmienił konto na nowe i gra jako "SprzedamDirt" po to aby mnie zdenerwować bardziej. Myślę, że to kolejny powód do ukarania tego gracza.
Po pierwsze dowody (ss) są niepełne, tylko ich wycinek.
Po drugie skąd mam wiedzieć, że gracz Ci nie rzucił tej ziemi, a ty ją po prostu schowałeś?
Po trzecie administracja nie odpowiada za stracone itemy.
Po czwarte istnieje coś takiego jak np. ./sprzedaj (./oferty), po co ryzykować jak można tutaj to wystawić i kupić?

Niestety gracz nie zostanie ukarany, dlatego, iż jak już wspomniałam.. Administracja nie odpowiada za stracone itemy.
A Ciebie proszę o zachowanie kultury na serwerze (chodzi o wulgaryzmy), ponieważ taka czynność jest karana.
Wymiany trzeba nagrywać.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie