MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mechanizmy na serwerze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam po raz kolejny
Znowu niepokoje i zadaje pytania. Na nowej wersji mechanizmy mają problemy z płynnością działania. Generatory sygnału zawieszają się, komparatory również się zacinają. Czy jest problem przejściowy czy też pozostało pogodzić się z tymi trudnościami.

Pozdrawiam!
Na starej edycji też występowały takie błędy, raczej trzeba będzie się z tym pogodzić.
(16-November-2017 23:21:43)Mikser15442 napisał(a): [ -> ]Na starej edycji też występowały takie błędy, raczej trzeba będzie się z tym pogodzić.
Nie takie błędy nie tak często, stara edycja pod względem była lepsza
Na poprzedniej edycji również nie dało się doprowadzić do tego, aby sortowniki czy mechanizmy zegarowe zawsze działały idealnie. Dlatego wiedziałem, ze co jakiś czas musze mechanizm "popchnąć" z palca. Dlatego nie używałem nigdy zbyt zaawansowanych mechanizmów.

Informacyjnie: Na tej edycji mechanizmy nie działają na wyspie jeśli właściciel wyspy nie jest online.

Ustawiłem tak z wiadomej przyczyny - afczenie u kogoś na wyspie przy "jakichś" mechanizmach do nabijania lub zbierania itemów.
Przekierowanie