MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowe mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć!
Ostatnio wpadłem na pomysł aby nieco gracze naszych serwerów wykazali się kreatywnością. W tym celu wymyśliłem, aby mapy na trybach(Np. Bedwars, Skywars) były odświeżone i zbudowane przez samych graczy. Sam chętnie zaangażowałbym się w budowę takich map, bo wiem jakie to byłoby wsparcie dla administracji. Czy pomysł przejdzie?
@Refresh
Jak dla mnie pomysł fajny. Sama kiedyś grałam na serwerze gdzie mapy były tworzone przez graczy.
Mam nadzieję, że administracja pomyśli nad takim rozwiązaniem.
fajny pomysł nawet nowy tryb mógłby być np skyplayer chodzilo by o to że są mapki graczy , administracja by wybrała top 5 map i z każdej z nich coś innego by zostało dodane .
np. haq zbudował w dobrych miejscach skrzynki , ja ładne budowle , mika wyspy itd. Big Grin ( w przenośni , nie wywyższam sie )
Nikt nikomu nie broni budować map, nawet jak najbardziej mozecie, Jednak by sie one pojawili na trybie musza byc na dobrym poziomie czyli na temat, estetyczne, o wystarczajacej wielkosci i przede wszystkim by byly ladne.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie