Witam.
Po włączeniu trybu EasyHC momentalnie dołączyłam do gry, udałam się do mojej bazy w gildii, ku moim oczom okazały się puste skrzynie, ale wokół nich rozsypane wszystkie itemy. Udało mi się zaledwie 1/4 uratować z racji takiej iż skrypt na śmieci usunął wszystko z ziemii. Czy miał ktoś taką sytuacje poza mną? I czy można coś z tym zrobić?
Tak, wystarczy, ze ktos z współwłaścicieli gildii te skrzynki rozsypał
Osoby w mojej gildii są zaufane (czyt. z życia realnego) wspólnie kopiemy w stoniarkach więc to troche nie logiczne. A i nie ma mowy o włamaniu sie do gildii bo wszystko jest zafortyfikowane Obsydianem. A nikt z poza gildii nie ma /home ustawionego, pozdrawiam.
Edit: Kiedy serwer został włączony na nowo itemy były już rozsypane, więc nie ma mowy o trollingu ponieważ byłam jedyna obecna w tamtej chwili.
Z tego co mówisz, z logicznego punktu widzenia coś jest nie tak z serwerem, że są takie błędy. Ale cudów nie ma, może ktoś z Twoich "zaufanych" kogoś tam tam tepnął, albo mieliście swoją gildię w starym miejscu jakiejś już nieaktywnej i ktoś najzwyczajniej w świecie miał tam /sethome

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.