Naprawcie w końcu lagi związane z vortexem! Ten na WvsP działa bez zarzutów, a tu laguje jak chce ścianę przeskoczyć! Dzisiaj jakies 10 razy straciłem boskie! Naprawcie to i dajcie jakąś rekompensatę, bo to nie do zniesienia. Proszę o rozpatrzenie mojej PROŚBY, chociaż myślę że jeśli robicie tryb to po roku powinien działać bez zarzutów.
I dlatego przy skoku nie RUSZAJ SIĘ. Rozumiesz to słowo?
(23-June-2015 21:15:00)Rudasek napisał(a): [ -> ]I dlatego przy skoku nie RUSZAJ SIĘ. Rozumiesz to słowo?
Nie zawsze działa nawet jeśli się nie skacze.
I tak to jest przez serwer a dokładniej przez ekonomię na trybie...
A ta nowa ekonomia niech sie skończy lub wywalą zdobywanie hajsu za kamien
Rudasek nie po to Banan i Kalis robili ta ekonomię zeby teraz ją wywalac. A co do mojej wypowiedzi w ogole nie mam lagow i VorteX płynnie mi dzialak, moze wina neta?
Kur jak nie wiesz to nie gadaj
Po części się z wami dwoma zgadzam bo nowa ekonomia ściągnęła cheaterów na MS bo gdy tylko cheaterzy o tym usłyszeli to pewnie se tak pomyśleli:
Cytat:Skoro jest taka ekonomia to my se z nodusami wtargniemy i szybciej coś zdobędziemy bo cheatów nic nie pokona i zabierzemy im miecze dusz itd i se będziemy koxić aż do zdobycia każdej z klas co zrobimy w goły tydzień
Tak to mogłoby wyglądać. Moim zdaniem rozgłos masowy nie powinien mieć miejsca w tak masowym tempie (na forum mógłby być i tyle by się inni cheaterzy z innych serwerów nie zorientowali tak szybko) lecz jak się stało tak się stało.
Kasowanie tej ekonomii to strata pluginu który był długo robiony i poprawiany bo patrzać no Kalis i Banan mieliby robić ten plugin tylko po to by zaraz go znowu wywalić?!! nie to bez sensu ekonomia ma zostać i tyle ode mnie, bo marnowanie pluginu to strata tego co się kiedyś udało zrobić i potem co jak będzie trzeba robić coś na podobnej zasadzie to skąd mają wziąć wzór by szybciej było? przecież my wszyscy zwykle chcemy nowości szybciej a nie wolniej, więc ekonomia moim zdaniem powinna zostać.
Co do tematu to nwm co to może być, może bug czy coś w tym stylu
Jak skaczesz vortexem to musisz mieć celownik/kursor na środku bloku ja jestem przyzwyczajony do celowania przykładem jest head shot kapitana_lol w głowe i jednoczesny skok hehe
(24-June-2015 12:34:24)ironhide napisał(a): [ -> ]Po części się z wami dwoma zgadzam bo nowa ekonomia ściągnęła cheaterów na MS bo gdy tylko cheaterzy o tym usłyszeli to pewnie se tak pomyśleli:
Cytat:Skoro jest taka ekonomia to my se z nodusami wtargniemy i szybciej coś zdobędziemy bo cheatów nic nie pokona i zabierzemy im miecze dusz itd i se będziemy koxić aż do zdobycia każdej z klas co zrobimy w goły tydzień
Tak to mogłoby wyglądać. Moim zdaniem rozgłos masowy nie powinien mieć miejsca w tak masowym tempie (na forum mógłby być i tyle by się inni cheaterzy z innych serwerów nie zorientowali tak szybko) lecz jak się stało tak się stało.
Kasowanie tej ekonomii to strata pluginu który był długo robiony i poprawiany bo patrzać no Kalis i Banan mieliby robić ten plugin tylko po to by zaraz go znowu wywalić?!! nie to bez sensu ekonomia ma zostać i tyle ode mnie, bo marnowanie pluginu to strata tego co się kiedyś udało zrobić i potem co jak będzie trzeba robić coś na podobnej zasadzie to skąd mają wziąć wzór by szybciej było? przecież my wszyscy zwykle chcemy nowości szybciej a nie wolniej, więc ekonomia moim zdaniem powinna zostać.
Co do tematu to nwm co to może być, może bug czy coś w tym stylu
Mylisz się po całości
Plugin nie był poprawiany
Ekonomia sama w sobie była złym pomysłem
http://mineserwer.pl/Temat-B%C5%82%C4%85...%82%C4%85d
Masowy rozgłos nie miał nic wspólnego po prostu nikt nie się nie zajmował cheterami więc się pomnożyli
To nie jest żaden bug
Zgadzam się z Tomkiem ta cała ekonomia to nie wypał, przez nią na serwie są ciągłe lagi..wielu graczy przestało grać przez te lagi związane z tą ekonomią
Są 2 sposoby zeby gra była lepsza:
-Zmodyfikować plugin
-Usunąć go