MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Działanie forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie rozumiem dlaczego nie zabieżecie sie za to forum tak aby działało tak jak Bóg przykazał, było przenoszone na nowy hosting, okey rozumiem, rozój przede wszystkim. Ale dlaczego znów ono zamula tak jak kiedyś ? I jeszcze te błędy strony, wątpie że tylko ja mam 3-kroć dłuższą strone forum od tej zwykłej Smile 3 fora zdublikowane na jednej karcie. Może szanowna moderacja forum to naprawić ?
Raczej ty masz problem, bo ja takie problemu nie posiadam, a jeśli to jaką masz rozdzielczość monitora?
Nie wiem co rozdzielczość monitora ma coś wspólnego z nakładaniem sie 3 stron forum na siebie no ale okey Smile jeśli Ci to pomoże to mam full hd 16:9
A jaką masz przeglądarkę?
google chrum chrum (google chrome)
To nie mam zielonego pojęcia czemu masz taki błąd u mnie osobiście nie występuje.
U mnie taki błąd nie występuje. Podeslij ss.
Tutaj jest przykład na którym forum sie dziwie układa, na samej górze forum wygląda całkiem normalnie ale jak zjadę na dół to jak widać jest takie zniekształcone.

[Obrazek: image.php?dt=NNLF]
Nigdy nie widziałam takiego czegoś, to nie jest kwestia naszych serwerów. Spróbuj zmienić przeglądarkę. Na telefonie tez taki błąd występuje?
Nie korzystam z tego forum przez telefon, najczęściej mi ten błąd wyskakuje gdy uzywam google chrome, z innymi forami nie mam takiego problemu
Przekierowanie