MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: hacker, złodziej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick z gry: juraszka72
Nicki osób posądzonych: hermanxd12345
Najdokładniejsza data zdarzenia: 11-11-2017 około 17 godziny
Opis zdarzenia: na trybie RPG, z typkiem hermanxd12345 mówił że za miecz da jakieś itemy to poszedłem na ./warp wymiana i przez trade pokazałem miecz i on mi go zabrał nie wiem jak i podczas trade wogule się ruszał i wyszedł z serwera. Zabrał mi ostrze tyraela
Dowody: i nie mam za dużo dowodów wiem że był to dzień 11-11-2017 około 17 godziny hermanxd12345 i kilka osób może potwierdzić ( to nie są moi znajomi nie znam ich ale mówili że cheaty podobno ma )
Sugerowany wymiar kary: ban za kradziesz/ oszustwa i oddanie mi mojego miecza
Serwer: mineserwer.pl
Potwierdzam, Smile
Niestety zdanie innych nie jest brane pod uwagę. Brak dowodów = odrzucam.
ja nawet go nie znam ;

i są dowody napisałem godzine dzień kiedy był ... to są dowody jakieś
NIe ma mowy panie policjancie niech pan zobaczy moja skarge na niego albo kliknie na dowód https://www.youtube.com/watch?v=ORYnEhRWeto
Rusza się podczas trade (podobno tez pisal z abraha)
dowody muszą być w postaci filmu lub ss. Pamiętaj na następny raz Big Grin
lol prawda ruszał się a był ze mną w trade

on wysłał przecież film AngryAngryAngryAngry
Ruszał się i pisał a był w /trade Wink dowodów nie mam, ale zajrzyjcie do skargi endermana
(11-November-2017 18:44:02)Filipw05 napisał(a): [ -> ]dowody muszą być w postaci filmu lub ss. Pamiętaj na następny raz Big Grin

Pomożesz odzyskać przedmiot który mi ukradł ten gracz są przecież dowody ktoś nawet video wysłał
Bez dowodów nic nie udowodnisz :d jeżeli to był hacker cheater a ci zabrał miecz.
Po 1: Administracja nie ma wpływu na itemy gracza czyli musisz uważasz
Po 2: Jak wspomniałem brak dowodów więc...

[color=#6B8E23][size=large]Pomogłem? Daj Diaxa :D
Stron: 1 2
Przekierowanie