MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] RPG 2.0 błędy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wrzucam, żeby nie umknęło.

1. 15 expowisko, po przejściu przez bramę Kanibali jest ich tam mnóstwo, mozna prawie od razu zginąć. Może warto zmniejszyć ich liczbę przy tym miejscu/przenieść je dalej?
2. Dzienna misja u Deckarda, związana z 15 exp nie zlicza zabić kanibali, wszystkie zadania fabularne na expowisku zrobione.
3. 20 exp, misja dzienna u deckarda dostępna od razu (domyślam się, ze związane jest to z brakiem innych zadań i npc na expowisku), nie zlicza zabojstw.
4. 10 Expowisko. Występują tam żywiołaki ognia. Mają strasznie wielki zasięg ataku. Gdy nas "zauważą" ciągle atakują piorunem, z kilkudziestu kratek w odstępie kilku sekund. Nie wiem, czy tak miało być, jednak skacząc po tej wielkiej górze/wulkanie, nasze szanse są marne na atak. SS z zasięgu podeślę jak będę w domu.
5. Mam srebrne gemy teleportacji, kasę też. Nie mogę się przeteleportować na questa u brodatego
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=NBOO
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=PG1E
@up
Na 1 SS widać powtórkę wyrażenia w przepaść w przepaść. Proponuję usunąć błąd wyrażeniowy Wink
6. 20exp, serpent respi sie za szybko, chyba około minuty. Jak ktoś ma dobre eq to może sobie ładnie farmić.
1) nie ma takiej mozliwosci, jest to losowe zalezne od czasu w jakim ktos tam przebywa lub nie.
2) -------- gdy beda zrobione questy-----
3) -------- gdy beda zrobione questy-----
4) zmniejszyłem im zasięg o połowe, zwiększyłem też 2krotnie czas w którym mogą używać tego czaru.
5) nie jest to skonfigurowane bo ceny nie sa jeszcze adekwatne.
6) i tak ma byc, przecież po zabiciu serpenta i tak jestesmy teleportowani na poczatek expowiska.
(17-November-2017 10:58:49)Admin napisał(a): [ -> ]6) i tak ma byc, przecież po zabiciu serpenta i tak jestesmy teleportowani na poczatek expowiska.
W takim razie nie działa teleport Wink
Ceny teleportacji na poniższe bossy zostały dostosowane tak aby były zgodne z opisem.

- brodaty
- monstrum
- kraken
(17-November-2017 11:15:36)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]
(17-November-2017 10:58:49)Admin napisał(a): [ -> ]6) i tak ma byc, przecież po zabiciu serpenta i tak jestesmy teleportowani na poczatek expowiska.

zabilem i dziala Oo - sprawdz ponownie jak mozesz Wink
(19-November-2017 11:40:32)Admin napisał(a): [ -> ]
(17-November-2017 11:15:36)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]

zabilem i dziala Oo - sprawdz ponownie jak mozesz Wink

U mnie nie działa, podesłałem nagranie poza forum.
naprawilem na nowo.
Stron: 1 2
Przekierowanie