MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Małe ale cieszy ;P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hej! Wink

Z dobroci, Uwaga uwaga... Zrobiłam takie... logo serwerowi! Może nie być doskonałe, ale jak sie mówi: Małe ale Cieszy Big Grin Zrobiono w paincie przez godzine i pół! Prosze docenić mój wysiłek! Smile
http://zapodaj.net/a8a9916510832.bmp.html
Hm no nie wiem, no masz tego plusa za chęci Smile
Słabe...
Robione sikwondem z tf2
[Na odwrót]
Liczą się chęci Big Grin
(23-June-2015 06:38:33)Rudasek napisał(a): [ -> ]Słabe...
Robione sikwondem z tf2
Nie stawiam plusa za to ze i tak ci odejme za grożbe psami..
Ja osobiście robiłam to w paincie przez godziny i efekt jest niesamowity Smile Każdy ma inną opinie jeśli po prostu ci sie nie podoba lub zazdrościsz czemu nie możesz napisać? Smile
Ogólnie to nie wiem dlaczego robiłaś to w paincie ? xD No cóż liczą się dobre chęci jak inni piszą. Mogłaś pobrać jakiś specjalny program... ale łap + xD
hmm, do grafiki polecam Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator lub CorelDraw, trzymaj plus za dobre chęci.
Sky. Niektórzy nie chcą płatnych.

GIMP wystarczy ;p wystarczy tylko wgrać fajne pędzelki i można się nieźle bawić (mowie o podstawowym rysowaniu).

Co do loga to fajny pomysł (: ale faktycznie wykonanie takie sobie. Plusik, bo mnie zaciekawiło
Huhuhu... widze, że się podoba a głównie to za dobre chęci ^^ Zrobie kolejne tym razem jakby to powiedzieć ''bardziej większe i dodam tam wszystko np. Piórko z skyblocka lub zombie nr 2 w skórzanej zbroji z MineZ Smile
Tak jak Natalia powiedziała " Napisała" Gimp wystarczy fajna praca lecz szkoda ze w paincie Wink
Stron: 1 2 3
Przekierowanie