MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zupelnie nie potrzebny update
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć na RPG dostał się nowy beznadziejny nie potrzebny update że obok nicku pokazuje lvl i hp Nie dość że nie działa dobrze bo u prawie wszystkich jest level 1 to jeszcze przez ten update są lagi nie lepiej wprowadzić coś przydatniejszego niż taki szajs co psuje serwer? i proszę nie wmawiajcie żebym kupił lepszy komp bo mam taki że mine craft to dla mnie pestka prosiłbym o naprawę a najlepiej usunięcie tego update i wprowadzić lepszy przydatniejszy
abrah ten update jest przydatny, a taki wątek już był i banan za niedługo to naprawi, jest przydatny bo pomyśl trochę np na omedze jest 5 graczy każdy ma błogo ale tak naprawdę nie wiedzą kiedy użyć bo nie wiedzą ile ktoś ma hp a napisanie na chacie często skończy się śmiercią a dzięki temu będzie wiadomo że ten gracz ma 2hp to potrzebuje leczenia, więc zanim napiszesz że update jest bezużyteczny przemyśl to.
Za nim napiszesz przeczytaj, Pisze jak byk, że nie widać ile ktoś ma hp bo pokazuje caly czas 1
@up czytanie ze zrozumieniem się kłania napisałem że banan to naprawi a sam update będzie przydatny.
@up nie wypowiadaj się lepiej bo i tak nic do tego wątku nie wniesiesz czekam na odpowiedź administracji, a nie twój kolejny bezsensowny post
i po co ci ten ból dupy aber? jak sam nic mądrego nie masz do powiedzenia to też nie komentuj, próbując pouczać innych na temat bezsensownych postów które sam uprawiasz.
lvl wyświetla się tak jak aktualnie powinien, informacje otrzymacie gdy pojawi sie materiał na yt a aktualizacja będzie skończona.
update zrobiony - już nie będzie lagować, zmieniona została metoda.
Banan ale ten nad nickiem gracza to nie jest do życia to jest 1. Po drugie przeszkadza czasami.
Jakie to ma zastosowanie że widać jaki gracz ma lvl....
naucz się pisać po polsku i argumentować te bezsensowne wypowiedzi.
Przekierowanie