03-November-2017, 12:01:49
Cześć, jestem Marow2 i wreszcie zebrałem się na to żeby napisać coś o sobie (może zaraz jakieś fakty wpadną
)
Mam na imię Piotr i mam 12 lat. Na serwerze jestem od marcu. W marcu kupiłem boskie. Jeżeli chodzi o mój nick to powstał on tak : Maro (ksywa) w (pierwsza litera nazwiska) 2 (jest bo zwykłe Marow schakowali :/ ). Nie wiem kiedy się zarejestrowałem na serwerze ale to tak dawno było że nie pamiętam
. Jestem bardziej osobą która woli słuchać muzyki zamiast rozmawiać na TS (też zależy z kim
). Moje hobby jest takie dosyć rzadkie ponieważ, lubię downhill https://www.youtube.com/watch?v=DhBPFr3RRso (link jakby ktoś nie wiedział co to jest). Więc to by było na tyle jakieś pytania można na PW albo po postem.

Mam na imię Piotr i mam 12 lat. Na serwerze jestem od marcu. W marcu kupiłem boskie. Jeżeli chodzi o mój nick to powstał on tak : Maro (ksywa) w (pierwsza litera nazwiska) 2 (jest bo zwykłe Marow schakowali :/ ). Nie wiem kiedy się zarejestrowałem na serwerze ale to tak dawno było że nie pamiętam