MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: kupywanie jednorazowo przedmiotów na Wojownicy vs potwory 1 i 2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym żeby zostało wprowadzone że można kupic jednorazowo boskie przedmioty:np smoczy oddech,vortex,rog wojenny,magiczne berło, i łuk wiary za 1000$
To było by fajne.
Jestem za!

Za 1000 to nie bo na wd są item po 500 więc myślę że lepiej jak było by 500

Za 1000 to nie bo na wd są item po 500 więc myślę że lepiej jak było by 500
Cena za niska, jak widze na WvsP I(Głównie tam to jest odczuwalne) i graczy, którzy tylko czekają pod strefą z inferno i nim cie nawalają to podwyższyłbym tą cenę do minimalnie 1,500$. Pomysł dobry, zobaczymy(o ile do tego dojdzie) jak będzie się sprawował w praktyce.
Pozdrawiam, 430 poziom na WvsP II MS Big Grin
(08-November-2017 23:16:23)_HAQ12_ napisał(a): [ -> ]Cena za niska, jak widze na WvsP I(Głównie tam to jest odczuwalne) i graczy, którzy tylko czekają pod strefą z inferno i nim cie nawalają to podwyższyłbym tą cenę do minimalnie 1,500$. Pomysł dobry, zobaczymy(o ile do tego dojdzie) jak będzie się sprawował w praktyce.
Pozdrawiam, 430 poziom na WvsP II MS Big Grin
1 Boski item za 1,5k, do gry w której nabije się 1 /2 levele czyli 0,5/1k... Logiczne..
5 x 1,5k.. 7,5k za grę z all boskimi.. 7,5k za 1k.. czemu nje?!
Hehehe "Pozdrawiam, /1009/ poziom na WvsP I na Mf, 468 na II eheheheehee" - co nic nie znaczy, ale pochwalić się nie zaszkodzi, c'nie?

A teraz na poważnie - na co to komu.. strata pieniędzy..
Szkoda czasu na pisanie sklepu pod to, szczególnie że to mega głupi pomysł z którego nikt normalny nie skorzysta 1500 $ to 3 lvle... wbicie ich to kupa roboty, a wydanie tego na broń którą ma się na 15 min to żart...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie