MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: xDjulaa2005xD
Jesteś recydywistą?: Nie, nie jestem .
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana , gdyż zostałam niesłusznie zbanowana .
Treść Bana: Za cheaty
Osoba banująca: alexkox55
Serwer: MineFox.pl
Żałosne... latałem za tobą kilka godzin codziennie po trybach na multikoncie żeby tylko udowodnić że coś masz, naprawdę myślałem że nie masz tych cheatów no ale jak widać się myliłem. Byłem na tak jeśli chodzi o twoje podanie i po prostu już przestałem wieżyc w ludzkość, kiedy zobaczyłem te twoje cheaty. Na początku graliśmy normalnie na trybie nie było nic takiego kilka dni potem zacząłem coś u ciebie widzieć no i jak widać po tym nagraniu.

https://www.youtube.com/watch?v=xtsfnxrG...e=youtu.be Cheaty masz i nie będę się dalej wypowiadać bo po prostu nie ma o czym rozmawiać, miałem jeszcze drugie nagranie ale przez przypadek go usunąłem. Ale mam nadzieję że to jedno nagranie starczy Smile

Pozdrawiam Alex, i życzę miłego wieczoru.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie