01-November-2017, 20:37:48
Witam. Ostatnio pogrywam w w vs p 2. Ale jest jedna rzecz która jest co najmniej idiotyczna i nie sprawiedliwa. Mianowicie lepsi gracze umawiają się z innymi. Tzn;
-Ej zrobisz mi expiare? dam Ci ity i Cie ni będę zabijał
później ta osoba daje mu swoje itemy i się zabija
Ta osoba następnie bierze np: władce piekieł i na początku zabija wszystkich zabija a potem zostaje ten jeden gracz z którym się umówił. A władca piekieł prostu blokuje potworom niszczenie świątyni.
Wiem że tego raczej nie da się rozwiązać lecz proszę żeby chociaż były za to bany gdyż psuje to słabszym graczom grę swoją przygodę
Drugim problemem zaś jest leczenie wojowników przez orki...
Często spotykam się że ,,zdrajca'' z drużyny potworów zamienia się w orka i leczy wojowników którzy są na wykończeniu.
Proszę by to zostało zablokowane lub usunięto potki orkowi.
Proszę o wyrażenie się w tym wątku głównie ADMINISTRACJI co o tym myślą.
Pozdrawiam
-Ej zrobisz mi expiare? dam Ci ity i Cie ni będę zabijał
później ta osoba daje mu swoje itemy i się zabija
Ta osoba następnie bierze np: władce piekieł i na początku zabija wszystkich zabija a potem zostaje ten jeden gracz z którym się umówił. A władca piekieł prostu blokuje potworom niszczenie świątyni.
Wiem że tego raczej nie da się rozwiązać lecz proszę żeby chociaż były za to bany gdyż psuje to słabszym graczom grę swoją przygodę
Drugim problemem zaś jest leczenie wojowników przez orki...
Często spotykam się że ,,zdrajca'' z drużyny potworów zamienia się w orka i leczy wojowników którzy są na wykończeniu.
Proszę by to zostało zablokowane lub usunięto potki orkowi.
Proszę o wyrażenie się w tym wątku głównie ADMINISTRACJI co o tym myślą.
Pozdrawiam