Wszyscy gracze daja jakies skargi .. to bez sensu, po co to wogule ? dobrze , może pomagacie ale liczycie ze ten ktoś dostanie bana ? to zalosne..

pozdro __KozakPVP__.
Mówie jak jest, to zalosne

D
To nie jest żałosne. To dobrze że gracze pomagają administracji w moderacji serwera ja sobie to szanuje i szanuje osoby które to robią

.
Ale zauwazyles? zawsze co jakiś czas pojawiają się skargi że tamten gracz przeklnal.. Od razu leci na forum

Takie skargi są bez sensu, ja w ogóle nie rozumiem jaki jest cel robienia ss takich rzeczy i lecenia z tym na forum... Jakby jakiś pomocnik nawyzywał kogoś to owszem, ale taki przeciętny gracz? troszkę bezsens ;p
Ma to jak największy sens, kultura ma być i już.
Jak ktoś kogo obraża i według was to jest bezsens wstawianie skarg na tego gracza to powiem wam tak:
Jakby was tak ktoś obrażał cały czas, bez przerwy i gdy tylko wbijecie na serwer to on cię wyzywa. Przeklina do ciebie itd. Graczowi może się zdarzyć i to jest pouczenie aby tego więcej nie robił, aby nie stało się, że obraża wszystkich graczy kiedy mu się zachcę.
Słowem, nie ukarani gracze za wyzwiska etc. mają być ukarani, bo nie którzy nie zdają sobie sprawy co może czekać za nadmierne obrażanie, a może lubią ten serwer.
Czyli zgłaszanie skarg to upomnienie dla gracza, który źle zrobił, ale wymcknęło mu się jak każdemu.
A jeśli uważasz, że skargi są bez sensu, to zgłoś jakiegoś gracza, który cię obrażał, a ja ci podeślę ten wątek, który i tak jest bezsensu.
Naprawde, dobrze przypomnisz mi.. Jednak - nie jestem taki mieczak i nie zgłaszam graczy którzy przeklinają

ile razy wyzywali mnie i innych. jak ktoś w rl powie, że jesteś idiotą lub deklem to na pały pójdziesz?

nie pojde na pale, dokopie mu w morde
Jakie wy macie problemy -.-
@up2 i ty jesteś dorosły? Dorośli takie rzeczy wyjaśniają na spokojnie, a nawet jeżeli to są po prostu I.D.I.O.T.A.M.I.
@up kolejny się znalazł.
Skargi są po to, aby zachować kulturę na serwerze, a nie że mi tu rozwrzeszczana gimbaza latać będzie.
Zamykam. Jak się nie podoba to idź na serwer dla trolli/grieferów/ragerów.