MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] The Walls
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
KalisPro, na trybie the walls (wiem że w fazie testów) gra jest zbyt krótka, czas do opadnięcia ścian nawet pasuje, ale po opadnieciu ścian, mamy tylko 5 minut na wybicie wszystkich graczy, a że (prawie) każdy gracz chowa się w podziemiach, jest to niemożliwe. Od czasu w którym z powrotem pojawił się ten tryb, NIKT jeszcze nie wygrał. Mam nadzieje że to sie zmieni :d

Fan serwera - Ja

A tak przy okazji, to na tabliczkach w the walls są błędy, np:

- Wybierz jeden z 4 drurzyn i poprowadz druzye do wygranej

A powinno pyć np:

- Wybierz jedną z 4 drużyn, i doprowadź do zwycięstwa.

Nie rzebym cos narzucał, każdy sie może pomylić...
rzebym - żebym "Każdy się morze pomylić "
co do tabliczek naprawione Smile
Mowisz ze nie możliwe ? wystarczy ze ja jestem w teamie i przed opadnieciem zostaje 4 graczy ;f
To dobrze, w tym momencie kalispro cos robi na the wallsach, może to naprawi
Yyyy..... Okey, wszystko jest już ok? nie. pojawił sie nowy problem: 5iu graczy w 1 team. Jest multum ludzi ale nikt nie może wejść bo musi być 5 osób w KAŻDYM teamie. troche za dużo jak na minimum, ja bym obniżył to do 2 osób minimum
Jak pisałeś to są testy i testuje różne rozwiązania minimum graczy zostało zmniejszone do 3, czas na zabicie graczy 10 min cała gra trwa 20 min
Jeszcze ity stałe/odziellne saldo na ity i lecim.
I jeszcze jedno, klasa łucznika nie dostaje strzał, a jeśli łuk ma enchant na nieskończoność, to aby działął, misi być przynajmniej jedna strzała.
Przekierowanie