Hej!
Wiem, że powinnam to napisać w dziale W vs P ale tutaj są głownie problemy! Otóż krótko i na temat: Dlaczego usuneliście klase Ocelot? Ona była taka fajna i dobra! I jeszcze jedno: Dlaczego usuneliście te slime-balle lub inne przedmioty co wypadały czasami z książki np. z Budowniczego ''
Stworz bloki do budowania'' ?
Chyba nie było ocelotów : P
W Resource Pack jest Glowa ocelota w Too Many Items, więc sam sie zastanawiałem nad tym.
ale mi chodzi o klase! Czemu ją usuneliście? xD
chyba bo ona miałą umiejetnosc by zrzucic przedmiot który trzyma Wojownik ,lecz jak np:mag mial poty i podleciał do niego ocelot i mu wypadało a potwory niemogą podnosic i to psuło grę.
Mogę być też w błędzie
Rozumiem ;( Ale np. żeby ocelot mógł tylko zrzucać ity wojownikom a nie swoim ludziom :<
Według mnie, dobrze ze ocelota nie ma, ponieważ gdyby taki god z ostrzem zbawienia wbił w mase potworów, chcąc zabic jednego a potem wszystkich, i taki ocelot wyrzucil by mu z ręki ostrze to on by mial załatwioną smierc.
powód drugi: Gada sobie wojownik z kolegą który gra jako potwór, wojownik prosi potwora zeby wyrzucil jakiemus innemu graczowi jakąs bron, potem ten gracz podchodzi bron zabiera a tamten jest rozbrojony.
(20-June-2015 21:49:16)Mary6589 napisał(a): [ -> ]Rozumiem ;( Ale np. żeby ocelot mógł tylko zrzucać ity wojownikom a nie swoim ludziom :<
Klasa za mocna oraz darmowa wkurzyłbym się jakbym szedł sobie z Ostrzem a tu bum ktoś mi zwinął broń sprzed nosa. Dobrze że owa klasa potworów została usunięta i pewnie już nie powróci.
By nie dostać bana nie przesadzam z diaxami jak to robił DJSzczepson pomagał innym i kaput głowę mu ścieli tutaj
na forum mineserwer