MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja wprowadzenia Anty Loaugut.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Chciałbym zaproponować wprowadzenie Anty Loagut na tym trybie . Ponieważ widziałem tam ludzi którzy uciekali i logali gdy mięli mało hp .

Proszę się wypowiadać . Z góry dziękuje i pozdrawiam . Big GrinWink
Zacznę od tego, iż taka propozycja już była, została rozważona pozytywnie, lecz było to całkowite zablokowanie /kb leave, /kb join nazwa mapy. Większości to przeszkadzało - W tym Mnie, dlatego wymieniłem to w moich "Globalnych zmianach" - Kilka dni temu Kalis to naprawił (Przynajmniej na MS..). A co do Anty Loaugut, to na MS'ie był przez chyba 1 dzień (Taki sam jak chyba jest na PvP Classic tam), ale zrezygnowali z tego, nie wiem dlaczego.. Może nie było kompatybilne z pluginem ;/ Więc.. Nie wiem jaki jest sens blokowania ZNOWU /kb leave, kb join nazwa mapy ;/ A jeżeli uda się Anty Loaugut wprowadzić normalnie działający będzie to plusem na logaczy - Chociaż zawsze takich można nagrać Tongue Tyle chyba z mojej strony ;p
Ja jestem na TAK leci +
http://mineserwer.pl/Temat-KitPvP-MF-B%C...#pid287144 Odpowiedz do tego tematu została udzielona w tym wątku.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie