MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Błędy na WD Minefox.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Piece nie działają, bo nie ma się permisji na otwieranie ich, co jest trochę problematyczne, ale dzisiaj będzie turniej i pewnie wszyscy będą się na to skarżyć.

2. To dokładnie nie wiem co to jest. Opiszę tą sytuację: Jestem w twierdzy żółtych (tam gdzie jest ich kamień) i nagle teleportuje mnie poza mapę. Gracze żółtych tłumaczyli, ze była to klasa duch. Znam działanie ducha i wiem jakie on ma umiejętności. Ale osób używające tego (skok w otchłań i umiejętność ducha) będąc nieuzbrojonymi free killami będą mogły pokonać grupkę gracz z boskimi pozbawiając ich całego sprzętu. Więc jeśli to prawda, że to była klasa duch to proszę o zablokowanie możliwości użycia klasy poza mapą lub po prostu zrobić, żeby to było nie dostępne.
(27-October-2017 07:23:42)Igorro88 napisał(a): [ -> ]1. Piece nie działają, bo nie ma się permisji na otwieranie ich, co jest trochę problematyczne, ale dzisiaj będzie turniej i pewnie wszyscy będą się na to skarżyć.

2. To dokładnie nie wiem co to jest. Opiszę tą sytuację: Jestem w twierdzy żółtych (tam gdzie jest ich kamień) i nagle teleportuje mnie poza mapę. Gracze żółtych tłumaczyli, ze była to klasa duch. Znam działanie ducha i wiem jakie on ma umiejętności. Ale osób używające tego (skok w otchłań i umiejętność ducha) będąc nieuzbrojonymi free killami będą mogły pokonać grupkę gracz z boskimi pozbawiając ich całego sprzętu. Więc jeśli to prawda, że to była klasa duch to proszę o zablokowanie możliwości użycia klasy poza mapą lub po prostu zrobić, żeby to było nie dostępne.

Do pierwszego się zgodzę bo na MS też nie działają piece mi nie działały a np. mojemu bratu działały to nie zgłaszałem i nie będę pisał wątków o takie pierdoły, myślałem, że to jedno raz owo, a jednak nie Tongue

A co do drugiego to niech będzie tak jak jest. Ponieważ w gracza który niszczy kamień jak spadam (przypuśćmy że ja) się w przepaść jest trudno wtrafić Tongue A po za tym co by ta klasa miała robić? Ludzie nawet na MS jej do tego celu używają.
1. spoko odblokuje sie.

2. abolutnie nie, dziala tak jak powinna od lat ma mozliwosc wyrzucenia za mape jesli gracz robi to umiejetnie, nie wiem w jakim świecie ty żyjesz i czy wszystkie swoje gry przesiedziałeś w piwnicy skoro dopiero teraz pierwszy raz to widzisz Tongue
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Piece naprawione.
Przekierowanie