MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co jest
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co się dzieje to jest nie fer.
Zabiłem 11 graczy (zawsze licze) i nagle spacze z vortexa i co widze zostałeś zabity.
Miałem full HP vortex i kilka potek siłki (od kogoś bo byłem budowniczym) i nagle co widze NO To http://scr.hu/4l11/rfdh8
skacze w strone SkyLifeV i zabili mnie za próbę dostania się do potworów (prawdopodobnie to widział Sky)
Ja też za do deada zaliczyłem i też miałem full eq - wydębiłem od goda Tongue
Widocznie takie zabezpieczenie, aby nikt z wojowników nie wpadł na spawn potworów.
No tak jak mówi @up to jest zabezpieczenie bo by za murowali im spawn i było by to wielkie utrudnienie dla potworów dlatego że długo by to kopali a jakoś SzybkiBanan jak tam wskoczył to nie zginął
@UP Em nie prawda bo wokół spawnu potworów (Na ziemi też) jest założony cuboid i nie można budować na nim ;-;,a to zabezpieczenie jest po ta aby gracze nie wchodzili na spawn potworów i nie dali im się zrespić (Czyli łatwe kille)
Ja raz na lodowej tak miałem, z góry sobie skaczę w dół do wojów i ded '_'
Ale mogliby to przesunąć dokładnie nad spawn potworów, bo to mocno irytuje.
@ref
Sky to widział skacze do niego i ded Dzisiaj to samo ale skakałem do jakiegoś goda
Zamykam. To było celowe zabezpieczenie, poza tym doszła ostatnio aktualizacja, więc temat już nieaktualny.
Przekierowanie