MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Moje odejście
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej,

Jak pewnie widzicie po tytule-odchodze. Czemu? Serwer nie wywoluje juz we mnie usmiechu jak rok temu... Od kilku dobrych miesiecy spadla moja aktywnosc (co pewnie kazdy zobaczyl bo kiedys na forum potrafilam siedziec po 18h...) Zamiast cieszyc sie tym ze mialam taka szanse po prostu sie mecze i tlumacze sobie ze to jest moj obowiazek, ze tyle tu czasu spedzilam i nie moge tak nagle odejsc. Tu w sumie spedzilam wiekszosc mojego czasu. Poznalam serwer gdy mialam 13-14 lat i w sumie nie zaluje. Byly czasami przypadki ze mowilam przyjaciolce ze nie moge wyjsc bo musze zalatwic trudne sprawy a tymi sprawami byl serwer... Duzo czasu tu spedzilam i wiele osob powie ze jest to zmarnowany czas jednak ja tutaj sie wiele rzeczy nauczylam.
I od razu mowie ze nie odchodze bo dostalam degrada wiec prosze o forumowych plotkarzy by nie zaczeli na chatboxie pisac ze to dlatego.
Chcialabym podziekowac wszystkim osobom ktore mi pomagaly chyba nie musze ich wymieniac bo beda wiedzialy o kim mowie.
I przepraszam ze tak pomieszalam zdania ale za duzo mysli w glowie xD
TO ZEGNAJCIE KOCIAKI.
Powodzenia w życiu prywatnym i dzięki za ten czas, którego dużo kiedyś poświęcałaś na serwer. Cześć
Do zobaczenia, i powodzenia Smile
Dlaczego :c
Powodzenia w życiu prywatnym.
Żegnaj i Powodzenia Smile
Będziemy tęsknić </3 Sad
Bajo zią
żegnaj będziemy tęskniç pa Smile
Żegnaj Gosiu. Fajna byłaś Sad
Jak Kalis napisał, do zobaczenia Gosiu Smile!
Stron: 1 2
Przekierowanie