Bron bendzie sie nazywac Magiczny Noz. Bendzie miala Ostrosc 18 i nowy enczant ktory morzna napisac na pluginach. Ten enczant to magiczne ugryzienie. Bendsie ona miala ten enczant na poziomie 14 czyli to bendzie tak: Magiczne ugryzienie 14 oraz ostrosc 18. W dodatku bendzie miala niezniszczalnosc 30. Ta bron bendzie miala bardzo fajno teksture. Otoz banan napisze w pluginie tako specjalno teksture i ona bendzie wyglondała jak ostrze zbawienia na wojownicy kontra potwory ale bendzie w 3D. Mam nadzieje rze pomysl wam sie spodobal i rze banan zrobi to bron gdyrz caly dzien nad nio myslalem i rysowalem jo na przyrodzie zamiast sluchac nauczyciela. Jesli banan jej nie zrobi to bende bardzo zly i zawiedziony
(23-October-2017 21:30:40)Piesek3 napisał(a): [ -> ]Bron bendzie sie nazywac Magiczny Noz. Bendzie miala Ostrosc 18 i nowy enczant ktory morzna napisac na pluginach. Ten enczant to magiczne ugryzienie. Bendsie ona miala ten enczant na poziomie 14 czyli to bendzie tak: Magiczne ugryzienie 14 oraz ostrosc 18. W dodatku bendzie miala niezniszczalnosc 30. Ta bron bendzie miala bardzo fajno teksture. Otoz banan napisze w pluginie tako specjalno teksture i ona bendzie wyglondała jak ostrze zbawienia na wojownicy kontra potwory ale bendzie w 3D. Mam nadzieje rze pomysl wam sie spodobal i rze banan zrobi to bron gdyrz caly dzien nad nio myslalem i rysowalem jo na przyrodzie zamiast sluchac nauczyciela. Jesli banan jej nie zrobi to bende bardzo zly i zawiedziony
Wątek jest bez sensu jak dla mnie

Podsunłeś pomysł tylko samej nazwy którą każdy by mógł wymyśleć, do RPG nie będzie dodawanych raczej innych mieczy, skąd taki magiczny nóż by się zdobywało?
W pluginie nie piszę się tekstur po 1.
Po 2 jak byś napisał np. skrypt na tą broń to by była większa szansa na jej dodanie ale nie...
Po 3 już pisałem pod jakiś twoim wątkiem postem Ogarnij trochę orto rze pisze się że

i po 4 nie nabijaj postów bo są bez sensu!
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.