MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: reset
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
był dziś reset serwera skyblock ( mineserwer.pl ) i po tej czynności wszelkie lv mcmmo zostały wyzerowane bug czy celowe działanie ?
=== Ja dodam ze wyskakuje komunikat ze nie będzie zapisywać statystyk i XP https://imgur.com/nt5H58X ===
mi lv nalicza od nowa ale czemu tamte został zresetowane 1032 lv poszedł sie .................

dobra temat do usunięcia wszystko wróciło yep yep Big Grin
skoro wystartowała nowa edycja to logiczne jest że wszystko wystartowało od zera Smile
wczoraj był reset i wyzerowało lv mcmmo potem wszystko wruciło do normy a dziś zamiast 1032lv gornictwa mam 760 co jest co dzien co inne po co nabijać jak lv i tak się zmniejsza
Wszystko jest w porządku - wystarczy zapytać kogoś z czerwonym Nickiem na trybie. Punktacja się nie zmniejszyła, tylko została przeliczona zgodnie z nową funkcją wyliczającą staty. Ranking został zachowany w takiej samej kolejności jednak skala punktacji i przeliczeń jest teraz inna. Zatem matematycznie wszystko jest w porządku.
Jeśli ktoś był np. na 5 pozycji nadal jest na 5 pozycji.

Pozdrawiam
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie