MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Precyzja myszy POMAGA?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!

W tym jakże krótkim i banalnym poradniku pokażę tobie opcję która niestety utrudniła mi rozgrywkę w gry na miesiące chociaż tego nie byłem świadom!

Mianowicie chodzi o "Zwiększenie precyzji wskaźnika" Nie mam pojęcia do czego służy owa opcja ale do niej nie można się przyzwyczaić zamiast pomagać tak naprawdę przeszkadza w obsługiwaniu systemu.

Niestety istnieją na naszej "kwadratowej Planecie" użytkownicy którzy z niej korzystają oraz nie zdają sobie sprawy że uprzykrza im życie.

[Obrazek: image.php?dm=RUK2]

Jeśli grałeś z tą opcją zdaj sobie sprawę że na początku może być dziwnie ale po określonym czasie pamięć mięśniowa rąk się przyzwyczai do mienionych ustawień i zapewniam że zobaczysz wzrost skilla. Nie tylko w Minecrafcie!

Ps. Przypominam o ustawieniu czułości myszy pod swoje potrzeby.
Poradnik nie jest opisany co trzaba po kolei zrobić lecz dla osob ktore sie znają jak najbardziej Wink
To taki aimbot, ustawiasz sobie cel "Mozilla Firefox" i ci sam będzie ją włączał ? ^^
(18-June-2015 07:27:03)Arih napisał(a): [ -> ]Poradnik nie jest opisany co trzaba po kolei zrobić lecz dla osob ktore sie znają jak najbardziej Wink

W sumie nie pomyślałem o tym, wydawało to się banalne ale niektórzy mogą nie wiedzieć.

________________________________________________________________________________​_____________

Wystarczy wejść w <Start> <Panel sterownia> <Sprzęt i dźwięk> <Urządzenia i drukarki> <Mysz>

Lub <Start> <Wyszukaj programy i pliki> <Wpisać mysz>
O LOL ją to miałem ustawione. Plusik.Wink
Odświeżam!

Może komuś się przyda Wink
Mi się sprzydało ^^ Dzieki Smile
Nie ma za co Tongue
@post#4 A dla tych co mają windows 10 Technical Previvew to co geniuszu? Ja wiem ale co z innymi?
Nie będę wszystkie tłumaczył jak krowie na rowie mają głowę to niech pomyślą?
Stron: 1 2
Przekierowanie