22-October-2017, 10:01:36
22-October-2017, 14:54:34
Kiedy ? Heh admini powiedza ze dopiero bylo i bedzie za rok chociaz i tak na tym trybie ledwo 20 osob jest a edycja byla nie dawno wiec. Poza tym admini maja w dupie co sie dzieje na SV bo tam to policjant wchodzi na ruski rok i zadnych eventow 

22-October-2017, 16:15:39
(22-October-2017 10:01:36)heiist napisał(a): [ -> ]Mam pytńe?? kiedy będzie nowa edycja ??? surwiwalu na mineserver ???![]()
z góry dziekuję za odpowieć-heiist
Nie wiem, czy termin jest już ustalony, ale coś słyszałem, że nowa ed. jest coś ok. roku.
22-October-2017, 16:21:05
Jak będzie, to będzie informacja. Edycja sv u nas trwa długo, tez nie bez celu. Plotki o nowej edycji nie są prawda.
Do kolegi @up2
Co z tego ze zrobimy nowa edycje, będzie więcej osób przez 2 tygodnie i tyle. W weekendy potrafi grać 30-kilka osób. Na trybie również często jestem, wiec mówienie że administracja ma ten tryb gdzieś jest kłamstwem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Do kolegi @up2
Co z tego ze zrobimy nowa edycje, będzie więcej osób przez 2 tygodnie i tyle. W weekendy potrafi grać 30-kilka osób. Na trybie również często jestem, wiec mówienie że administracja ma ten tryb gdzieś jest kłamstwem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.