MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Rekrutacja [FURY]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Siema , otwieramy rekrutacje do NightFury . Chętni proszę pisać podania :>
Gildia jest na serwerze SV .
Wzór :
Nick:
Na ile oceniasz swoją ortografię:
Dlaczego to ty powinieneś być wybrany ? :
Ile średnio czasu będziesz poświęcał na grę :
Czy masz ts3 oraz sprawny mikrofon Wink
Opisz siebie w kilku zdaniach :>
Na ile oceniasz swoją wiedzę o minecraft :
Imię:Teofil
Nick:Elensar
Na ile oceniasz swoją ortografię:2/10
Dlaczego to ty powinieneś być wybrany ? : Bo kto Ci będzie robił tak dobrze jak ja?
Ile średnio czasu będziesz poświęcał na grę : 24/7 czasem zdarzy mi się spać
Czy masz ts3 oraz sprawny mikrofon Wink Mam ts2 i 3 mikrofony
Opisz siebie w kilku słowach :> Jestem najlepsiejszy. Nikt nie robi tak dobrze jak ja. Kocham kuriera i lubie tluste leniwe pandy. Mam rower. Umiem gotować bigos. Lubie jeść nie tylko bigos. Moje hobby to rękodzieło i inne robótki ręczne.
Na ile oceniasz swoją wiedzę o minecraft : 2/10

Tak korzystając z okazji:
Sprzedam opla Calibre z 1992 roku, silnik 2.0 dohc bez kolijzyjny rozrzad,115km,,silnik bardzo ladnie pracuje,i jest bardzo dynamiczny i sprawia duzo frajdy z jazdy..centralny zamek,klimatyzacja sprawna do nabicia,el,lusterka,szyby,abs,wspomaganie,kubelkowe fotele,wersja dzwi-szyby bez ramek,,w zawieszeniu nic nie puka stuka..auto bardzo dobrze sie prowadzi i czyma sie drogi,,w kilku miejscach oznaki korozji,,podloga cala,,do malych poprawek lakierniczych,,jak sie umyje auto to prezentuje sie bardzo ładnie,lakier blyszczy
Cena za auto 2900zl
elensar czemu na ts wgl nie wbijasz
Elensar przyjęty jak zrobisz mi bigos <3
IMIĘ:ALEKS
NICK:ESTRKO
DOBRZE PISZĘ MAŁO MAM BŁĘDÓW NA DYKTANDACH OD 1 DO 3
CHCE BYĆ W FURY BO DOBRZE SIE KLEPIE DOBRZE STRZELAM Z ŁUKU I SZUKAM FAJNEJ GILDI.
GRAM OD 2 DO 5 GODZIN
NIE MAM TS3 ALE W ZASTAW MAM SKYPE
JESTEM OGARNIĘTY OGÓLNIE NIE WYZYWAM I LUBIE GRE ZESPOŁOWĄ
SWOJĄ WIEDZE O MINECRAFT OCENIAM 7 NA 10 BO NIE OGARNIAM ALCHEMI I TROCHE MECHANIZMY
Imię: Kamil
Nick: SkyLifeV
Na ile oceniasz swoją ortografię: Ponad skale xD
Dlaczego to ty powinieneś być wybrany ?: Bo tak
Ile średnio czasu będziesz poświęcał na grę : hmm, moze tylko 2 sekundy ? xD, taki maly zart, jestem no-life wiec roznie moze byc.
Czy masz ts3 oraz sprawny mikrofon: Oczywiscie ze "Tak"
[b[Opisz siebie w kilku zdaniach:[/b] Jestem osoba spokojna (czasem jednak bierze mnie jak to okreslic szaleństwo), interesuje sie informatyka, fan filmow Georga Lucasa, i jak to sie mowi "Potrafie dac czadu"
Na ile oceniasz swoją wiedzę o minecraft: Ponad wszelkie zyciowe normy jakie istnieja ;f
imię:Aleks
Nick:Estrko
Jestem bardzo dobry z ortografi
Chce być w FURY bo są dobzi znają sie na pvp
Gram od 2 do 5 godzin
Nie mam TS3 ale niedługo bende miał
Jestem ogar w łuku i pvp
Nie ogarniam miksturek i słabo mechanizmy
(18-June-2015 13:34:03)Estrko napisał(a): [ -> ]wiek:15
imię:Aleks
Nick:Estrko
Jestem bardzo dobry z ortografi
Chce być w FURY bo są dobzi znają sie na pvp
Gram od 2 do 5 godzin
Nie mam TS3 ale niedługo bende miał
Jestem ogar w łuku i pvp
Nie ogarniam miksturek i słabo mechanizmy
Pisze sie będę nie bende osobo bardzo dobra z ortografii :>
Podanie odrzucone .
Imię: Radek XD
Nick: SnowPL
Na ile oceniasz swoją ortografię: Hm dość dobrze ale parę błędów każdemu, (tak btw jestem dyslektykiem ale cii) więc 8/10
Dlaczego to ty powinieneś być wybrany ? : Hm znam dość dobrze waszą gildie, (Dawaliście mi mojej osobie kiedyś eq), Potrafię pracować w grupie oraz mam dobrą komunikacje z wami.
Ile średnio czasu będziesz poświęcał na grę : Hm to nie zależy ode mnie Smile Tak z 2 h dziennie ale sam do końca nie wiem jak to wyjdzie heh pomocnik i wiesz Smile.
Czy masz ts3 oraz sprawny mikrofon? : Naturalnie że posiadam oraz sprawny mikrofon także Smile
Opisz siebie w kilku zdaniach :>: No więc tak jestem Pomocnikiem, interesuję się muzyką oraz sportem (siatkówka, ręczna oraz koszykówka), Jestem dość wysoki i co tu dużo gadać zawsze jestem sobą i nie udaje kogoś kim nie jestem Smile
Na ile oceniasz swoją wiedzę o minecraft : Hm 7/10
Imię: Dominik? .-.
Nick: Minik435
Na ile oceniasz swoją ortografię: 10/10 - brak błędów przez około 4 lata. (Ni e liczę przekleństw które źle napisałem typu "chamsko")
Dlaczego to ty powinieneś być wybrany ? : bo Snow, Sky i chyba Cree. A tak poza tym mam uzdolnienie w tworzeniu autopotkarni i jestem jedną z 5 osób na serwerze ze skillem w pvp z serwerów premium.
Ile średnio czasu będziesz poświęcał na grę : zależy, jaka będzie atmosfera na serwerze i ile mi pozwolą zajęcia w domu / praca.
Czy masz ts3 oraz sprawny mikrofon: owszem.
Opisz siebie w kilku zdaniach : Ja w kilku zdaniach. JK. Jestem chamski, apodyktyczny i lubię znęcać się nad chodzącymi patologiami. (Ja dla haxów) Poza tym lubię grać w CS i długo spać.
Na ile oceniasz swoją wiedzę o minecraft : chyba już wiem o nim wszystko. Od classica się grało.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie