MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Budowla domu.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Byłem podczas budowy xd. Ładne
Normalnie to filary podtrzymujące domek by nie wytrzymały XD.
Ale ładny, + odemnie.
Super domek, podoba mi się Wink
Takie Mocne 7/10
Ile ty to budowałeś ? xd Ja nawet nic nie umiem budować nawet wielkiego dirta nie umiem leci plus Wink Ale mógłbyś troszkę jeszcze wypełnić ten środek nie bać się dać dużo innych rzeczy Wink
Biorąc pod uwagę pierwsze budowle to wychodzą ci one coraz lepiej, buduj dalej a osiągniesz całkiem fajny poziom Smile
W środku pusto na zewnątrz w miarę ok .Byś dał jakieś ozdóbki itd
teraz się przyczepię troszkę do ss mało na nich widać zwiększ sobie pole widzenia na maxa oraz ss rób na f1 bo chat to tu nikomu nie jest potrzebny Sleepy
a i jeszcze realistycznie buduj czyli jak jakaś większa budowla to spore filary też Tongue
tak to nawet ładne daje

6,5/10
Mi osobiście się podoba, dałbym 7,5/10
Dosyć mi się podoba ,tylko jest jedno ,,ale'' trochę pusto wokół tego budynku ,mógłbyś mu zrobić jakiś teren ,dodatkowo więcej zdobień ,byle by nie przesadzić ,bo jak przesadzisz ,to wiem ,że tabliczki cię mogą uratować ,ale wierz mi lepiej jest bez używania tych tabliczek ,jeżeli wiesz o co mi chodzi. Podsumowując ,więcej zdobień (byle nie przesadzić) ,dorób jakiś teren (pagórki jakieś ,jeziora ,małe domki, mogą być też małe latające wysepki w powietrzu, drzewa wokół ,ścieżki ,pole). I to tyle. Buduj tak dalej ,a może kiedyś mój kolega cię do CraftCastów zrekrutuje Tongue
Przekierowanie