MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kit
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, ostatnio grając stwierdziłem że KIT VIP jest zbyt op klepiąc typka przez 10 sek skacząc zabrałem mu tylko 0.5 hp mając diax miecz... A i jeszcze przy okazji chciałbym żeby do mieczu żelaznego w kicie CZOŁG została dodana niezniszczalność 10 ponieważ,
ten miecz się dosyć szybko kończy Tongue.
Gdyby został dodany enchant nieznisczalnosć do diaxowego miecza w kicie czołg ta klasa stała by się zbyt op, pomijając fakt że już jest za dobra
Wypowiem się tak :

Moim zdaniem klasa czołg jest silna i nie trzeba jej dodawać do miecza tej niezniszczalności .

Ale masz racje że , kit vip jest zbyt silny , ja osobiście obniżył bym mu ochronę i troszkę mieczyk .

ŁAP PLUSA + Wink Cool Tongue
Zaczynając od dodania niezniszczalności na miecz to by była przesada nie zrozum mnie źle, ale było to by zbyt op i już jest zbyt op, a co do VIPa to akurat jest w sam raz jego rzeczy nie są niezniszczalne więc jest dobrze i kolejne jest spory czas oczekiwania na kit vip, a on za darmo no nie jest.
Nie ma co zmieniac Kit vipa.I tak szybko set pada jak ktoś ma vipa i nie ogarnia Smile
Uważam że kit vip jest zbyt op
vip możne rozwalić kilka os na raz i żaden kit nie jest w stanie z nim walczyć na długo.
moja propozycja:
Kit vip - zmiana nazwy na jakąś inną nazwę i dodanie ograniczenia czasowego do np 2 dni (lub nawet wiecej) + dodanie nowego słabszego kit vipa
Lub
całkowita zmiana eq na
mieczyk sharp 4 lub 3
a eq na prot 3 lub 2
Kit VIP jest zbyt op , bo np. bije sobie czołgiem jakiegoś VIP'a i odrazu dedam na 1 hita Tongue
Dla mnie na NIE
Człowieka w VIPie mozna bardzo łatwo rozegrac w 2,3 osobki.
Samemu jest to tez możliwe jesli potrafisz.
Co do tego ze kit vip jest zbyt op to przeciez za coś sie płaci pozatym ten kicik bardzo szybko pada.
Pozdrawiam,
Zabor
Przekierowanie