Cześć, ostatnio grając stwierdziłem że KIT VIP jest zbyt op klepiąc typka przez 10 sek skacząc zabrałem mu tylko 0.5 hp mając diax miecz... A i jeszcze przy okazji chciałbym żeby do mieczu żelaznego w kicie CZOŁG została dodana niezniszczalność 10 ponieważ,
ten miecz się dosyć szybko kończy

.
Gdyby został dodany enchant nieznisczalnosć do diaxowego miecza w kicie czołg ta klasa stała by się zbyt op, pomijając fakt że już jest za dobra
Wypowiem się tak :
Moim zdaniem klasa czołg jest silna i nie trzeba jej dodawać do miecza tej niezniszczalności .
Ale masz racje że , kit vip jest zbyt silny , ja osobiście obniżył bym mu ochronę i troszkę mieczyk .
ŁAP PLUSA +

Zaczynając od dodania niezniszczalności na miecz to by była przesada nie zrozum mnie źle, ale było to by zbyt op i już jest zbyt op, a co do VIPa to akurat jest w sam raz jego rzeczy nie są niezniszczalne więc jest dobrze i kolejne jest spory czas oczekiwania na kit vip, a on za darmo no nie jest.
Nie ma co zmieniac Kit vipa.I tak szybko set pada jak ktoś ma vipa i nie ogarnia

Uważam że kit vip jest zbyt op
vip możne rozwalić kilka os na raz i żaden kit nie jest w stanie z nim walczyć na długo.
moja propozycja:
Kit vip - zmiana nazwy na jakąś inną nazwę i dodanie ograniczenia czasowego do np 2 dni (lub nawet wiecej) + dodanie nowego słabszego kit vipa
Lub
całkowita zmiana eq na
mieczyk sharp 4 lub 3
a eq na prot 3 lub 2
Kit VIP jest zbyt op , bo np. bije sobie czołgiem jakiegoś VIP'a i odrazu dedam na 1 hita

Dla mnie na NIE
Człowieka w VIPie mozna bardzo łatwo rozegrac w 2,3 osobki.
Samemu jest to tez możliwe jesli potrafisz.
Co do tego ze kit vip jest zbyt op to przeciez za coś sie płaci pozatym ten kicik bardzo szybko pada.
Pozdrawiam,
Zabor