MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ukradzenie konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam was szanowni adminstratorzy minefoxa chciłbym wam powiedziec ze ukradli mi konto o nicku:Kangurek17 a dokładnie to mój kolega ukradł to było dnia
2015-1-21 nie miałem w tedy załozonego konta email miałem bardzo trudne hasło wienc ja niewiem jak on to zrobił Sad
[Obrazek: image.php?di=68TF]
[Obrazek: image.php?di=UW10]
Odzyskiwanie Konta

Witaj! Jeśli zapomniałeś hasła na nasz serwer minefox.pl, to mamy dwie możliwości odzyskania konta.

1) Jeśli przy rejestracji podawałeś swój e-mail, to teraz musisz na lobby wpisać komendę:
/email recovery <twój_email>. Na twój e-mail powinno przyjść nowe hasło.

2) Oddzielny Wątek, Kliknij Tutaj!
W skrócie wystarczy, że w prywatnej wiadomości napiszesz użytkownikom Admin, KalisPro lub na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS.

Jeśli nie spełniasz żadnej z tych możliwości odzyskania konta, to niestety nie będziemy mogli stwierdzić, że to twoje konto i przykro nam, ale zwyczajnie go nie odzyskasz.

[Obrazek: image.php?di=0WUD]

Pozdrawiamy, Administracja!
słuchaj zrobiłem to wsyzstko i narazie nic ! pomóz prosze!
@UP Wysłałeś prywatną wiadomość jak tak to czekaj 24 h (Godziny) na weryfikację.
Przekierowanie