MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Myszka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć. Mój problem polega na tym że w mc mam spowolnione działanie myszki oraz niektóre opcje/wygląd mc są powiększone. Proszę o pomoc.
Nie masz po prostu ustawionego mniejszej czułości w ustawieniach mc? Powinno być w zakładce sterowanie. Z drugim problemem zobacz jakie masz ustawienia wielkości menu
Sensitivity mam na 161%. A nic nie powiększałem. Miałem problemy z netem to wlazłem na wersje z modami i po bawiłem się Word editem . Potem wszedłem na wersje alpha ( pierwsza wersja) a potem na ostatnie wydanie alphy później na 1.12.2 pozmieniałem ustawienia ( wiadomo dlaczego) potem sobie pobudowałem na tej wersje i wszystko normalnie. A po wejściu na 1.12.1 zaczęła mi myszka wolni chodzić. Ale wszystko miało normalny rozmiar to wszedłem na 1.7.2 i już byl większy
Zwiększ jeszcze to dpi w mc, moze zacznie szybciej działać. Dołącz ss jak wszystko jest większe, bo nie wiem o co chodzi.
Gdy kliknę esc ( Escape) to są większe okna (próbowałem z txt i bez) oraz kursor myszki w mc . A normalnie to gram na 156% sensitivity
Sprawdziłeś poprzednia opcje która pisałam nt powiększenia?
Tak, patrzylem 4 razy
Może nadpisały Ci się jakieś ustawienia. Standardowo - rób backup i stwórz folder na nowo, wtedy sprawdzaj co powoduje błąd.

(18-October-2017 21:04:08)Kornelia napisał(a): [ -> ]Zwiększ jeszcze to dpi w mc, moze zacznie szybciej działać. Dołącz ss jak wszystko jest większe, bo nie wiem o co chodzi.
Na to nadal nie odpowiedziałeś. już pomijam fakt, że znowu odpowiadasz w identyczny sposób jak w Twoim podobnym temacie.
Mam stworzyć na nowo folder .minecraft ? Czy jakiś inny?
Tak, folder .minecraft
Stron: 1 2
Przekierowanie