Witam niedawno złożyłem z wujkiem dobry komputer 2x gtx 1080 ti 3gb 8gb ramu inter core i5 i jak testowałem na grach typu cs go minecraft ale nie w tym rzecz... Ostatnio przez 2 dni ciagle mi crashuje mc i nie wiem co robić odinstalowywałem nawet z wujkiem patrzyłem czy komp ma dobrze wszystko złożone itp. i crashe mnie bardzo irytują... Shigima laucher mc
Problem może tkwić w Javie albo w ramie shinigmy. Zainstaluj najnowszą jave, a jeśli to nie zadziała to usuń cały .minecraft
Też tak miałem , ale miałem 32 bitową Jave a mam komputer 64 bitowy zainstalowałem 64 bitową Jave i problem zniknął.
Nie wiem czy w tym tkwi rzecz ale myślę że powinno być dobrze .

(17-October-2017 16:28:42)zygronx napisał(a): [ -> ]Witam niedawno złożyłem z wujkiem dobry komputer 2x gtx 1080 ti 3gb 8gb ramu inter core i5 i jak testowałem na grach typu cs go minecraft ale nie w tym rzecz... Ostatnio przez 2 dni ciagle mi crashuje mc i nie wiem co robić odinstalowywałem nawet z wujkiem patrzyłem czy komp ma dobrze wszystko złożone itp. i crashe mnie bardzo irytują... Shigima laucher mc
Jaki to system? Może spróbuj na innej wersji :3
Usuń .minecraft, zainstaluj najnowszą wersję java i pobierz inny launcher.