Czesc chcialbym wspomniec o zwoju zycia ktory wedlug mnie kosztuje za malo ... Jednak 10 dodatkowych zyc za 100k ? Moim zdaniem powinno to kosztowac max 200k-300k, ale nie 100k ...I wspomne jeszcze o perlach , rzucac perlami powinno sie dac co 10sek bo to jest niemozliwe zeby zabic dana osobe ... Tyle

Według mnie cena jest ok. A co do pereł to masz ograniczenie i osoba którą gonisz może rzucić tylko 16 pereł.
Jak ktoś rzuca umiejętnie to ci ucieknie lepiej było jak była 1 perełka co 17 sekund bo wtedy nie było tak łatwo uciec.
Jak masz brudne oczy i nie widzisz jak ktoś perłami rzuca to już nie płacz by robili jakieś blokady na perły. A co do zwoju to kosztuje tyle samo co od początku serwera i nikt do tej pory nie miał żadnych problemow z ceną.
Rzucanie perłami co ileś sekund to przesada, jak już można by zmniejszyć limit pereł do 8.
Widze ze wgl sie nie znacie na rzeczy bo nie wiecie jak to jest gonic typka co ma 3 stacki perel

Irongolem napisales tak bo sam nie wiesz jak jest ze gosc Ci zawsze ucieknie perlami bo nigdy nie miales boskich itemow wiec

Popieram @up'a, klepiesz kogoś z excem, deda prawie
A tu yep ma 2 staki pereł i aż go dogonić nie możesz

jakie 2 staki jak dopiero co napisali ze moze rzucic maksymalnie 16 sztuk.
"Widze ze wgl sie nie znacie na rzeczy bo nie wiecie jak to jest gonic typka co ma 3 stacki perel Smile Irongolem napisales tak bo sam nie wiesz jak jest ze gosc Ci zawsze ucieknie perlami bo nigdy nie miales boskich itemow wiec Smile"~deynaxavi . Haha to ty nie wiesz z kim rozmawiasz.
(19-October-2017 20:23:55)deynaxavi napisał(a): [ -> ]Widze ze wgl sie nie znacie na rzeczy bo nie wiecie jak to jest gonic typka co ma 3 stacki perel
Irongolem napisales tak bo sam nie wiesz jak jest ze gosc Ci zawsze ucieknie perlami bo nigdy nie miales boskich itemow wiec 
Ja się na rzeczy nie znam? Sam jestem zaawansowanym graczem PVP i wiem jak to jest ,to zależy również od ciebie czy ci ucieknie czy nie, jeśli się znasz i wiesz co robić to ci nie ucieknie... No chyba ,że myślisz ,że wiesz wszystko i nie dasz sobie nic wmówić. Osobiście jestem za limitem 8 pereł.