MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug Mapy Na Nieśmiertelność!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej ostatnio grałem sobie na WD zniszczyłem team blue zabiłem salay2007, on sobie jakoś czarodziejsko wrócił i zabił paru z naszych, potem znowu dedł co widać na filmie na 1 ss (tym 1 ) potem pisał że jest nieśmiertelny, że wróci i wrócił po raz 3 i tu go nagrałem Smile <3 Zgłoszę to też za używanie bugów gry w dział skargi.
Link Do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=kF34xYxm...e=youtu.be

Według mnie zrobił to za pomocą kordów lobby WD i mapy karaiby pewnie są na tym świecie, zrobił sobie most i dochodził sobie po prostu Tongue
Sorki za uciencie ale to na szybko nagrywałem i miałem tak ustawiony program do ss i nagrywania Tongue
Skarga jest tu: http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-Ms-Bug...#pid282281
RokoPVP mi się śmiać chcę jak czytałem o moście i kordach ten gracz poprostu jak zginoł zespałnił sie na spawnie WD a z czego to widze na mapie karaiby. Jest pewna rzecz o której mało graczy wie.Więc jak jest mapa karaiby i jakiś gracz i jego drużyna zginie może wrócić za pomocą vortexa inferna i ninji JAK? Proste skacze za te wielkie skały na lobby. Gdzieś za tymi górami jest stara mapa kanion! Używa inferna vortexa i ninje doskakuje do starego kaniona a tam jest juz PORTAL! Jeśli się w niego wejdzie pojawia sie na mapie karaiby! Ale zapamiętajcie że to tylko i wyłącznie przy mapie karaiby.Proszę administracje żeby to przetestowała i usuneła ten stary kanion!Jednak nie wiem czy tego typu błąd występuje na innych serwerach.

Pozdrawiam PlasticBoy!!!
(18-October-2017 15:41:55)PlasticBoy napisał(a): [ -> ]RokoPVP mi się śmiać chcę jak czytałem o moście i kordach ten gracz poprostu jak zginoł zespałnił sie na spawnie WD a z czego to widze na mapie karaiby. Jest pewna rzecz o której mało graczy wie.Więc jak jest mapa karaiby i jakiś gracz i jego drużyna zginie może wrócić za pomocą vortexa inferna i ninji JAK? Proste skacze za te wielkie skały na lobby. Gdzieś za tymi górami jest stara mapa kanion! Używa inferna vortexa i ninje doskakuje do starego kaniona a tam jest juz PORTAL! Jeśli się w niego wejdzie pojawia sie na mapie karaiby! Ale zapamiętajcie że to tylko i wyłącznie przy mapie karaiby.Proszę administracje żeby to przetestowała i usuneła ten stary kanion!Jednak nie wiem czy tego typu błąd występuje na innych serwerach.

Pozdrawiam PlasticBoy!!!

A To już wiem, po za lobby jest mapa pobranego kanionu z neta raz sam tam byłem ale nie pomyślałem że tak można Tongue
RokoPvp z tego co napisałeś można wywnioskować że tez wykorzystałeś buga?
@up z twojego posta też można zrobić teorie że wykorzystałeś buga (bez obrazy oczywiście), napisał że był na starym kanionie, ale napisał też że nie wiedział o istnieniu portalu do mapy karaiby.
Wiem źle doczytałem mój błąd.Czyli wątek do zamknięcia ?

(18-October-2017 17:34:03)PlasticBoy napisał(a): [ -> ]RokoPvp z tego co napisałeś można wywnioskować że tez wykorzystałeś buga?

Napisałem, że byłem tam tylko raz Bardzo dawno temu, (ponad rok) skąd miałem wiedzieć że można tak to wykorzystać Tongue, nie używałem tego tylko sobie raz zwiedziłem tą mapę xD
A i zapomniałem dopisać z twojej pierwszej wypowiedzi można wyczytać że ty tego używałeś jak o tym wiedziałeś Smile (Nie widziałem jak używasz, ale tak podejrzewam)
RokoPvp już druga osoba to pisze że ja pewnie tak zrobiłem.Pozowolę sobie zprostować tą sytuacje.Skąd o tym wiedziałem oglądałem któregoś tam dnia podajże rok temu jak taki jeden gośc na YT nagrywał live jak wejść na stary kanion i on tam wszystko dokładnie pokazywał krok po kroku.A to o portalu to sam na to wpadłem bo było widać ten portal a każdy portal teleportuje na tą mape pod warnukiem że gra jest rozpoczęta na mapie karaiby.No to tyle myślę że można zamknąć już ten wątek.