Hej ostatnio grałem sobie na WD zniszczyłem team blue zabiłem salay2007, on sobie jakoś czarodziejsko wrócił i zabił paru z naszych, potem znowu dedł co widać na filmie na 1 ss (tym 1 ) potem pisał że jest nieśmiertelny, że wróci i wrócił po raz 3 i tu go nagrałem

<3 Zgłoszę to też za używanie bugów gry w dział skargi.
Link Do filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=kF34xYxm...e=youtu.be
Według mnie zrobił to za pomocą kordów lobby WD i mapy karaiby pewnie są na tym świecie, zrobił sobie most i dochodził sobie po prostu

Sorki za uciencie ale to na szybko nagrywałem i miałem tak ustawiony program do ss i nagrywania

Skarga jest tu:
http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-Ms-Bug...#pid282281
RokoPVP mi się śmiać chcę jak czytałem o moście i kordach ten gracz poprostu jak zginoł zespałnił sie na spawnie WD a z czego to widze na mapie karaiby. Jest pewna rzecz o której mało graczy wie.Więc jak jest mapa karaiby i jakiś gracz i jego drużyna zginie może wrócić za pomocą vortexa inferna i ninji JAK? Proste skacze za te wielkie skały na lobby. Gdzieś za tymi górami jest stara mapa kanion! Używa inferna vortexa i ninje doskakuje do starego kaniona a tam jest juz PORTAL! Jeśli się w niego wejdzie pojawia sie na mapie karaiby! Ale zapamiętajcie że to tylko i wyłącznie przy mapie karaiby.Proszę administracje żeby to przetestowała i usuneła ten stary kanion!Jednak nie wiem czy tego typu błąd występuje na innych serwerach.
Pozdrawiam PlasticBoy!!!
(18-October-2017 15:41:55)PlasticBoy napisał(a): [ -> ]RokoPVP mi się śmiać chcę jak czytałem o moście i kordach ten gracz poprostu jak zginoł zespałnił sie na spawnie WD a z czego to widze na mapie karaiby. Jest pewna rzecz o której mało graczy wie.Więc jak jest mapa karaiby i jakiś gracz i jego drużyna zginie może wrócić za pomocą vortexa inferna i ninji JAK? Proste skacze za te wielkie skały na lobby. Gdzieś za tymi górami jest stara mapa kanion! Używa inferna vortexa i ninje doskakuje do starego kaniona a tam jest juz PORTAL! Jeśli się w niego wejdzie pojawia sie na mapie karaiby! Ale zapamiętajcie że to tylko i wyłącznie przy mapie karaiby.Proszę administracje żeby to przetestowała i usuneła ten stary kanion!Jednak nie wiem czy tego typu błąd występuje na innych serwerach.
Pozdrawiam PlasticBoy!!!
A To już wiem, po za lobby jest mapa pobranego kanionu z neta raz sam tam byłem ale nie pomyślałem że tak można

RokoPvp z tego co napisałeś można wywnioskować że tez wykorzystałeś buga?
@up z twojego posta też można zrobić teorie że wykorzystałeś buga (bez obrazy oczywiście), napisał że był na starym kanionie, ale napisał też że nie wiedział o istnieniu portalu do mapy karaiby.
Wiem źle doczytałem mój błąd.Czyli wątek do zamknięcia ?
(18-October-2017 17:34:03)PlasticBoy napisał(a): [ -> ]RokoPvp z tego co napisałeś można wywnioskować że tez wykorzystałeś buga?
Napisałem, że byłem tam tylko raz Bardzo dawno temu, (ponad rok) skąd miałem wiedzieć że można tak to wykorzystać

, nie używałem tego tylko sobie raz zwiedziłem tą mapę xD
A i zapomniałem dopisać z twojej pierwszej wypowiedzi można wyczytać że ty tego używałeś jak o tym wiedziałeś

(Nie widziałem jak używasz, ale tak podejrzewam)
RokoPvp już druga osoba to pisze że ja pewnie tak zrobiłem.Pozowolę sobie zprostować tą sytuacje.Skąd o tym wiedziałem oglądałem któregoś tam dnia podajże rok temu jak taki jeden gośc na YT nagrywał live jak wejść na stary kanion i on tam wszystko dokładnie pokazywał krok po kroku.A to o portalu to sam na to wpadłem bo było widać ten portal a każdy portal teleportuje na tą mape pod warnukiem że gra jest rozpoczęta na mapie karaiby.No to tyle myślę że można zamknąć już ten wątek.

!