MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Um, dzień dobry!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Z jednej strony jestem tu zupełnie obca, a z drugiej trochę tu gram. No cóż, uczuć kobiety nigdy nie pogodzisz. xd

Um, mój nick to PociagDoNieba_. Zarejestrowałam się dzisiaj, aczkolwiek o Waszym serwerze kiedyś coś usłyszałam. W rzeczywistości nazywam się Klara i obecnie uczęszczam do gimnazjum.

Jestem osobą dość specyficzną. Cichą, nieśmiałą i nie wychylam się poza rówieśników. W mojej klasie poprzeczkę przeważają chłopcy, toteż jest to bardziej zauważalne. Ogólnie lubuję się w humanistyce, polskim, historii oraz w chemii, choć nie chciałabym by to wiązało się z moją przyszłością. Moją małą pasją jest pisanie, więc to jemu chciałabym poświęcić moją dorosłość oraz, w mniejszym stopniu, teraźniejszość.

Jestem osobą dość kreatywną i mam wszechstronne hobby. Zaczynając od budowania, poprzez czytanie i kończąc na pisaniu - to chyba najbardziej jest u mnie widoczne. Interesuje się również architekturą, szkicowaniem, informatyką i wieloma innymi rzeczami. Jeśli ktoś miałby ochotę podyskutować o jakiejś książce to zapraszam na pv!

O ile ktoś ma jakieś pytanie, to chętnie na nie odpowiem. Czy to w wiadomości prywatnej, czy pod postem. No, obojętnie. Miłego dnia, ludziki(:
Witam ja jestem sebastian

Bądź jak najdłużej Smile
Najpierw się przywitałaś na forum mcs a teraz tutaj. Czeesccc
Bo właśnie o to chodzi, by się integrować. Obydwa fora mi się podobają, a jakiś start trzeba mieć. >,< Dodatkowo troszkę nie widzę sensu, by pisać następne przywitanie, skoro to jest ogólne.
No cześć, cześć! Big Grin
Zostań z nami jak najdłuuuuuużej! Big Grin

[Obrazek: n4cogtvptgofwcw.gif]
Witaj na forum, Miło poznać.
Witaj, na jakim serwerze grasz, tak z ciekawości Wink?
Witaj na forum Wink
Ja jestem Ned (tak naprawdę Kuba ale ciii)

@Edit: Skąd wgl. Pomysł na nick? xD
hej , i kolejna osoba na forum co pewnie zaniknie po krótkim czasie lub pobędzie z nami z tydzień ;p
@paw123456789 ja mam nadzieję zostać dłużej, ale strasznie trudno na tym skyblocku. >,<

@lokwsn ogólnie zagrałam na razie na ms, później mam zamiar grać też na rc. ;3

@MrNed to chyba bardziej osobista sprawa, ale jeśli chcesz, mogę Ci powiedzieć to w wiadomości prywatnej. c:
Stron: 1 2
Przekierowanie