Witam pare chwil temu przyszedł mi do głowy pomysł ulepszenia klasy strzelca.Strzelec ma tylko 16 strzał do zużycia według mnie powinien móc również wytwarzać sztrzały byłoby to dobrą opcją a i myśle że strzelec byłby bardziej popularną klasą to tylko propozycja ale prosze o jej rozważenie.
Pozdrawiam
salay2007

Na nie, to może od razu mu dać łuk z nieskończonością bo to prawie to samo co wytwarzanie strzał. Owszem, 16 strzał to mało, ale zauważ, że na mapie nikt oprócz strzelca i posiadacza łuku zagłady nie może strzelac na dystans ( mało kto kupuje łuki za golda) . No czyni zw strzelca bardzo dobra klasę. Gdy jeszcze nie zakupiłem Ninjy najczęściej grałem strzelcem, można było nieźle obić jakiegoś typa w zbroi i dobić.
Ps. Mając strzelca możesz tworzyć strzały z krzemienia i patyków, wiec jakaś tam umiejętnośc tworzenia strzał jest.
Yyyy strzelec może wytworzyć strzały z krzemieni i patyków z czego pamiętam, bo sam z tego korzystałem, a klasa strzelec jest sama w sobie dość mocna.
Moim zdaniem nie ma go co ulepszać a poza tym zanim te 16 strzał wykorzystasz to Cie aura zabije

. Pozdro Marow2
tiaaaa Marow2 nawet 5strzal nie zdazysz bo wyleci aura speed 1000 i masz zgona na hita z criticalsa jeszcze ;x
jak widać nawet userzy odrzucili ten pomysł, pozostaje mi zamknąc.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!