MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Newsy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://mineserwer.pl/Temat-Podanie-o-Adm...89#pid1589

Witam dużo osob z tego serwera pvp leci do nas i poprostu daje nam reklamy co jest ogromnym minusem więc postanowiłem temu zapobiec

Wbijajac na ich serwer otrzymałem chat-pomocnika CP Ranga wygrana przez TS do rzeczy za ta reklame stracili polowe spawnu jak i wiele rzeczy

Dlatego prośba jest taka
Gdy zobaczycie nick/osobe pisząca zapraszam na mc bla bla bla Zglaszajcie je na forum wtedy mamy pewnośc ze ich jest mniej.
To i nie tylko z serwera ale inni wbijaja i robia debilna reklame swojego lub cudzego serwera. Zglaszalem to juz duzo wczesniej bo to i mi spam tej amatorskiej reklamy przeszkadza ale jak narazie to w niewielkim stopniu tego typu naruszen postanowien regulaminu zmalalo. To tez swiadczy o nich ze to po prostu nooby. No cos trzeba z tym zrobic bo ci reklamowcy tylko i jedynie co robis to "zbedny spam" szczegolnie ze ta ich reklama i tak nie pomoze im zdobyc graczy, predzej perma. Jak chco robic profeskonalny serwer to niech tak sie zachowuja jako pro a nie jak amatorzy o czym wspomnialem juz wczesniej. Trzeba cos z tym zrobic bo wiadomo co...
Przekierowanie