Nie moge wbić na moje konto, ponieważ pisze mi, że "niepoprawne hasło" mimo, że poprawnie je wpisuje. Ktoś wkradł mi się na konto. Wbiłem na innym koncie i kasa jest nadal, ale passy zmienione. Proszę administrację o szybką reakcję/odpisanie.
Nie rejestrowałem swojego e-mail , ponieważ ciągle zapominałem to zrobić. Wiem, że prawdopodobnie jest możliwość sprawdzania haseł na konsolce servera. Mój nick to Becks i nie jestem podróbą tego konta, ponieważ już raz zgłaszałem sprawe , tylko dotyczącą innej rzeczy (hajsu)
Po pierwsze: Po co robisz dwa takie same tematy ??
Po drugie : Jeśli zapisałeś swój email na koncie to wpisz /email recovery (email swój)
Odzyskiwanie Konta
Witaj! Jeśli zapomniałeś hasła na nasz serwer mineserwer.pl, to masz dwie możliwości odzyskania konta.
1) Jeśli przy rejestracji podawałeś swój e-mail, to teraz musisz na lobby wpisać komendę:
/email recovery <twój_email>. Na twój e-mail powinno przyjść nowe hasło.
2) Oddzielny Wątek, Kliknij Tutaj!
W skrócie wystarczy, że w prywatnej wiadomości lub na MINESERWER@ZARABIAM.COM wyślesz e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS.
Jeśli nie spełniasz żadnej z tych możliwości odzyskania konta, to niestety nie będziemy mogli stwierdzić, że to twoje konto i zwyczajnie go nie odzyskasz.
Pozdrawiamy, Administracja!
Napisał przecież że nie dodał maila. Kupowałeś coś za sms? Masz premkę?
Moge podać mój numer nawet tutaj, zamawiałem już 300k na tym koncie i SzybkiBanan po resecie na RC mi je oddał , ponieważ z początku nie dostałem tych monet na RC. Ta cała sytuacja z kontem też dzieje się na RC. Mój numer tel to:
//numer ukryłem Piotrovsky
@up Gratuluję podania numeru telefonu :v
Ukryj numer.
Zamykam. Jeżeli autor uzna że temat powinien być otwarty, proszę o info na PW.