13-June-2015, 21:22:28
Mam taką propozycję, aby zrobić mały dodatek, taki jak List Friends. Opcję będą takie: Dodawanie/Zapraszanie do znajomych, wywalanie ze znajomych, pisanie na msg bez znaczenia, czy jest się na innym trybie gry, oraz teleport do gracza ale nie centralnie do gracza, tylko na tryb na którym się znajduje
Będzie to przydatne do tego, gdy np : Twój znajomy "chyba" jest na serwerze, ale nie wiesz gdzie...Wtedy wpisujesz np; /f i tam będzie lista przyjaciół
, i np klikając na ikonkę msg obok nicku friends wyskakuje nam automatycznie komenda, np : /f msg trol1230 i możemy se do niego napisać co tylko chcemy, i gdzie tylko chcemy
Druga opcja to teleportacja na tryb gry na którym znajduje się gracz. Będzie to możliwe również poprzez klik w ikonkę ( np strzałki ) . Wtedy nastąpi teleportacja. Nie będzie to przydatne tylko dla graczy dla własnego znalezienia się na trybach, Ale i dla Pomocników serwera !!! Oni będą mogli dodawać do friends bez akceptacji
To chyba wiadome xd , gdy gracza trzeba sprawdzić za Cheaty chociażby...wtedy się teleportuje na tryb gry na którym jest i robi co trzeba. Teleportacja na tryb nie będzie wymagała żadnego zaakceptowania ze strony "Friend". W każdej chwili będzie można dodać Friend do listy, ale poprzez zaproszenie. Gdy się nie zaakceptuje, wtedy nie będzie dodany do listy. W każdej chwili będzie można usunąć gracza z listy, bez akceptacji drugiej osoby ( wyrzucanej ) Będzie to możliwe poprzez, np: kliknięcie w ikonkę "X" na czacie. Myślę że pomysł jest godny realizacji, gdyż będzie przydatny. Od razu mówię, że nie mam pluginu, ale myślę, że nawet jeśli go nie mam opłaci się go zrobienie przez administrację
Jest to na takim jednym serwerze...a raczej coś podobnego...ale tu też można by chyba wprowadzić ?