Nie Wiem Czy ktoś już coś takiego pisał ale napiszę taką propozycję.
Proponował bym usunięcie trybu Wojownicy Dusz 2, ponieważ jakieś 75% graczy ma tam tam czity, co walkę jakiś cziter i tak w kółko. Zostało by tylko WD 1 z dobrym anty cheatem który by wykrywał kill aure speed itp. bo na WD 2 raczej tego nie robi.
Zmusioło by to graczy do grania na WD1 bez cziterów no może by się skończyły czasy czitowania na WD jak to jest teraz, może by trochę graczy wrócioło na WD co grali kiedyś. Ale jest jeden problem czy gracze będą chciali grać na wersji 1.8, tak będą musieli na niej zacząć grać bo wszystkie tryby MineSerwer i innych przedją na Wersję 1.8.
Kto by był za proszę pisać pod wątkiem komu to się podoba a komu nie, nie zależy to i tak od nas tylko od Admina jaką podejmie decyzję dla graczy

Pomysł spoko. I więcej graczy by grało na 1 WD i to by był plus dla przyjemnej gry.
Więcej graczy grałoby na WD1? Nie, byłby bardzo duży spadek, co widać po ilości graczy na WD1 teraz, a właściwie to po ich braku. Niektórym 1.8 nie pasuje, wolą np 1.7 a przy takiej zmianie spadnie ilość graczy.
Moim zdaniem to dobry pomysł, ale lokwsn ma racje, mógłby być duży spadek graczy więc może zrobić to w formie ekperymentu czyli na WD2 byłaby whitelista na np około tydzień i w zależności od ilości graczy na WD1 podjęto by decyzję w tej sprawie.
(08-October-2017 17:47:59)lokwsn napisał(a): [ -> ]Więcej graczy grałoby na WD1? Nie, byłby bardzo duży spadek, co widać po ilości graczy na WD1 teraz, a właściwie to po ich braku. Niektórym 1.8 nie pasuje, wolą np 1.7 a przy takiej zmianie spadnie ilość graczy.
No Nie wiadomo:
Są wady i zalety zalety to brak cziterów i możliwy powród starych graczy na WD,
a wady to odejście graczy z WD bo im wersja nie pasuje.
To, że wersja nie pasuje to jest tylko wymówka aby móc dalej cheatować... Nie wierzę, że zmiana z 1.7 na 1.8 w laucherze to aż taki problem

Wracając do tematu jak dobrze zauważyłeś większość lata na full odpale, bo nie oszukujmy się, tam praktycznie nie ma zabezpieczeń. Wątpię, że jakiś cheater nagle po usunięciu jego ,,placu zabaw'' przejdzie na czystą wersję. Czyli tryb się wyludni i upadnie, takie jest moje zdanie.
@up patrząc w ten sposób to WD i tak jest skazane na upadek większość graczy ma tam haxy, a ja osobiście wolę grać z 10 czystymi graczami niż z 30 graczami z aurami.
Więc jak dla mnie usunięcie WD2 jest najlepszym pomysłem związanym z hackerami.
No tak.. kiedys gralem na WD bylo po 60 osob na serwerze ? juz wtedy pojawialy sie haxy Sam dostalem bana za haxy ktorych nie mialem, mam kolegow ktorzy graja mowia ze na WD 2 nie DA sie grac. duzo ludzi odeszlo no ale co zrobimy jak administracja nie daje bany na IP.. jakis haks ci wejdzie, dostanie bana-nowe konto I tak caly czas gdyby zrobili bany na IP(do adminow itp ktos pisal ze jak dadza bana na ip to caly blok nie bedzie gral no ale watpie ze caly blok gra w mc..? wiec zamiast niszczyc WD 2 DAC ban
y na IP I koniec ?
(09-October-2017 21:09:08)pvpmenxd napisał(a): [ -> ]No tak.. kiedys gralem na WD bylo po 60 osob na serwerze ? juz wtedy pojawialy sie haxy Sam dostalem bana za haxy ktorych nie mialem, mam kolegow ktorzy graja mowia ze na WD 2 nie DA sie grac. duzo ludzi odeszlo no ale co zrobimy jak administracja nie daje bany na IP.. jakis haks ci wejdzie, dostanie bana-nowe konto I tak caly czas gdyby zrobili bany na IP(do adminow itp ktos pisal ze jak dadza bana na ip to caly blok nie bedzie gral no ale watpie ze caly blok gra w mc..? wiec zamiast niszczyc WD 2 DAC ban
y na IP I koniec ?
Sprawa z Banami na IP była przerabiania już tyle razy że szkoda gadać...
Przejrzyj sobie te tematy np. Ten
http://mineserwer.pl/Temat-Ban-ip-23345?...ght=Ban+ip a potem się wypowiadaj...
@up2 zmienne ip jest stosowane przez wielu cheaterów tak dla twojej informacji.