WITAM
Na trybie wojownicy vs potwory 2 rozprzestrzeniła się plaga cheaterów.
Chciałbym aby na serwerze było więcej policjantów albo lepszy antycheat bo czasem odechciewa się grać. Mam nadzieje że ktoś rozwarzy tę opcję.
Podałbyś serwer bo na MS na WvsP1 oraz WvsP2 prawie nie widzę hackerów.
(08-October-2017 16:23:38)lilipeks13 napisał(a): [ -> ]WITAM
Chciałbym aby na serwerze było więcej policjantów albo lepszy antycheat bo czasem odechciewa się grać. Mam nadzieje że ktoś rozwarzy tę opcję.
Jak masz z tym problem to nagraj i zrób skargę

Lepszy antycheat nie wchodzi w grę, gdyż na wersję 1.7 nie ma po prostu dobrych antycheatów.
(Dla tego np. WD 2 jest tak zawalone cheaterami).
Jeśli chodzi ci o MS to wkrótce (mam nadzieje) będą wyniki rekrutacji wiec będzie więcej policjantów.
(09-October-2017 20:32:48)Afrapul napisał(a): [ -> ] (08-October-2017 16:23:38)lilipeks13 napisał(a): [ -> ]WITAM
Jak masz z tym problem to nagraj i zrób skargę 
Akurat tutaj jest mały kłopot jeśli chodzi o potwory, gdyż nad ich głowami nie widnieje nick, tak samo jest z niektórymi klasami wojowników i nagranie tu mało da.
Administracja to nie roboty, nie mogą być 24/7h na
Na serwerze. nie zazdroszczę
nikomu z administracji skoro każdy pisze "a ja chce
żeby on był tam bo tam czitery help" i jak @up'owie napisali = z g ł a s z a j
Myślę że najlepszym rozwiązaniem byłoby danie potworom nicków. Jak Michał napisał nagranie takiej osoby mało daje.
Gdyby potwory miały nad sobą nicki, atak zaskoczenia z ich strony by zniknął.
Moim zdaniem lepiej dać potworom nicki. Ułatwiło by to znalezienie czitera.
@up
Po 1 - wystarczy zabić moba żeby jego nick wyświetlił się na czacie..
Przez nicki; po 1- byłoby ciężej odróżnić potwora od gracza.. ktoś mógłby zmienić skin na skin moba i stać się w pewnym sensie niewidzialnym po zdjęciu seta.. ( mała abstrakcja )
Po 2 - niszczenie świątyni.. byłoby z nickiem nad głową kilkukrotnie trudniejsze.. tak samo jak ukrycie się takim np bossem..
Po 3 - nick nad głową potwora zrobiłby z niego poniekąd zwykłego gracza i zmienił klimat trybu..
@up2
"Administracja to nie roboty, nie mogą być 24/7h na " - Nie, nie mogą, tyle że na W vs P II i I (przynajmniej na MF, gdzie gram) zobaczenie kogokolwiek z administracji na tych trybach to wprost anomalny widok.. jest tak pewnie przez niski % cheaterów w porównaniu do innych trybów oraz pewne trudność w ich wykrywaniu.. jednak "niski" % cheaterów zwłaszcza tutaj nie oznacza niestety dobrej gry.. (pozdrawiam zabitych przez niewidzialne golemy zabijające z 4 kratek w pół sekundy)
@up3 - "Akurat tutaj jest mały kłopot jeśli chodzi o potwory, gdyż nad ich głowami nie widnieje nick, tak samo jest z niektórymi klasami wojowników i nagranie tu mało da." - dlatego właśnie miedzy innymi są widoczne na czacie komunikaty fragów z nickami obu stron.. nagranie dużo da, ponieważ widać na nim synchronizację zabić z komunikatami.. jednak przyznaję.. łapanie cheaterów na W vs P nie należy do łatwych, zwłaszcza, dość ciężko na tym trybie o walkę "1 vs 1".. niewidoczne nicki również mogą utrudniać, tak samo jak styl rozgrywki, jednak nie jest to niemożliwe..
Najlepsze rozwiązanie jak dla mnie - trochę się natrudzić i starać się nagrwać cheaterow..
zgadzam się z Olkiem - szczególnie że cheatowanie się nie opłaci, bo początkującemu graczu nie da wiele, a zaawansowanemu który posiada klasy lub sprzęt się nie opłaci gdy przyjdzie się delikwentowi zmierzyć z banem lub czystką.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!