MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mój Tryb! - Propozycja godna uwagi !! :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej! Wink

To coś jest totalnie inne od reszty propozycji! Tym razem to tryb wymyślony przeze mnie! Pasjonuję się na trybie wojownicy vs potwory więc nie zgapiam ! To będą dwie drużyny: Pająki i muchy! Wiem, że troche to tak głupio jest wymyślone ale chyba nie mogłam zombie vs rycerze bo to wychodzi na to samo co W vs P xD W muchach MAX graczy będzię 30 a w Pająkach ten, kto zginie z ręki Pajaków lub z własnej głupoty xD To jeszcze plany i nie wiem, czy ten tryb zostanie zaakceptowany przez Kalisa! Ale w sumię mi się wydaję ten tryb ciekawy! Smile Ja zrobię mapę itd Smile
A napiszesz także plugin, texturpack ? Big Grin
Plugin CHYBA stworze lub to będzie połączenie wszystkiego! Texture pack stworze w 100%, jak oczywiście ten Tryb zostanie przyjęty Smile
Jak napiszesz plugin to będziemy dyskutować, ja ręki do tego nie przyłożę bo sama nazwa trybu to dla mnie kpina Tongue Oczywiście jeśli będzie zrobiony i będzie działać to nie będzie problemu aby go wdrążyć.
A nabieranie kogoś że np. wysyła miecz pioruna i go nie dostaje to nie kpina? ;P
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM.

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
Owszem, mam:
Wysłałam wczoraj (11.06.15) i ''w ciągu 24 godzin'' nie zweryfikowano mojego konta! Wysyłałam miecz pioruna...
A w tym pająk będzie szukał much? Czy to walka taka jak W vs P?
Pomysł mi się nie podoba . Gra jest podobna do w vs p . A ponadto jest jeszcze mnóstwo innych trybów .
Dla mnie ''zgapienie'' z trybu WvsP - pająki to potwory a muchy to wojownicy...
Jeśli napiszesz plugin i zrobisz texturpack czemu nie Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie