MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Oszukaństwo na WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam admini!!!

JEŻELI ROBIE COŚ NIE ZGODNIE Z REGULAMINEM, SORRY.

Chciałbym zgłosić gracz remciop za nie zapłacenie za łuk zagłady. Niestety nie chciał dać zapłaty. Cena luku to: 150fe

[color=#FF4500]IP: mineserwer.pl
Nick: Crafter007
Brak dowodów = ODRZUCONE, JASNE?!
(11-June-2015 20:54:20)MasterGregory napisał(a): [ -> ]Brak dowodów = ODRZUCONE, JASNE?!

Czemu ty taki nerwowy ? I nie decydujesz czy odrzucone !!! Tylko pomocnicy i admini mogę o tym decydować. O może on ma dowody ? Poczekajmy lepiej na wypowiedź innych jeszcze.
(11-June-2015 21:55:10)Liptonik napisał(a): [ -> ]
(11-June-2015 20:54:20)MasterGregory napisał(a): [ -> ]Brak dowodów = ODRZUCONE, JASNE?!

Czemu ty taki nerwowy ? I nie decydujesz czy odrzucone !!! Tylko pomocnicy i admini mogę o tym decydować. O może on ma dowody ? Poczekajmy lepiej na wypowiedź innych jeszcze.

BO NIE MA NA POCZĄTKOWYM TEMACIE, PRAWDA?
KUR*A SAME NOOBY SĄ NA TYCH SERWACH!
@UP Spokój, Liptonik dobrze ci powiedział oraz nie wyzywaj graczy wszystkich czyli włącznie z kalisem, bananem, pomocnikami, vipami oraz graczami.
Crafter nie myśl sobie że tylko Ty zostajesz oszukiwany... na serwerze jest dużo więcej takich osób. I punkt w regulaminie jest taki że wymiany robisz na własną odpowiedzialność Wink tak więc kasy raczej nie odzyskasz bez dowodów.

Pomógłem? Daj Diaxxa!! Smile
@UP2 Noob to nie wyzwisko. Wink
@UP Zalicza się do osób które nic nie potrafią czyli tak jakby mówi że są nieudacznikami a po za tym ty też grasz więc tak jakby ciebie też obraża logika Smile. Ale dobra Skarga bez dowodów. Odrzucam.
a co ma to wspólnego z działem Pomysły i sprawy dotyczące forum MineSerwer.pl? po co zaśmiecasz forum?
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie